2777
2789
عنوان

عکس از ریه.😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 19 پست
ريه اش اب اورده البته الرژي هم داره  دوساله دكتر ميريم نفهميدن  اينو يه دكتر گفت  ...

منم چند ماه دکتر میرفتم متوجه نمیشدن من درد شدید داشتم به حدی که دیگه نه میتونستم بخوابم نه حتی صاف بشینم انگار صد تا چاقو تو پشتم و قفسه سینه ام میکردن .من از شدت درد فکر میکردم دنده ام  شکسته به دکتر گفتم یه عکس بنداز ببین دنده ام شکسته که متوجه شد کلی از فضای ریه ام پر آبه .ضمنا آب ریه با عکس مشخص میشه .من رفتم پیش دکتر فدایی فوق تخصص ریه .بسیار دکتر عالی و با سوادی هست . اگر باز سوالی داشتی در خدمتم .امیدوارم همسرتون مشکل خاصی نداشته باشه

یارب نظر تو برنگردد , برگشتن روزگار سهل است
منم چند ماه دکتر میرفتم متوجه نمیشدن من درد شدید داشتم به حدی که دیگه نه میتونستم بخوابم نه حتی صاف ...

ممنون عزيزم واقعا از راهنماييت 

اره همسرمم همين دردو داره واقعا 

ديشب پياده روي داشتيم ميكرديم اصلا به قدري درد گرفت قفسه سينه اش ك نشسته بود كنار خيابون 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزيزم واقعا از راهنماييت  اره همسرمم همين دردو داره واقعا  ديشب پياده روي داشتيم م ...

عزیزم این موردو سریع پیگیری کن .شما اول باید بری پیش فوق تخصص ریه . من شیش ماه درد داشتم ولی در عرض دو روز بقدری حالم بد شد که داشتم میرفتم تو کما .خیلی مورد جدی هست .امیدوارم بزودی مشکلشون حل بشه

یارب نظر تو برنگردد , برگشتن روزگار سهل است
عزیزم این موردو سریع پیگیری کن .شما اول باید بری پیش فوق تخصص ریه . من شیش ماه درد داشتم ولی در عرض ...

حتما عزيزم چشم بازم ازت ممنونم 

اگه ميشه درخواست دوستيمو قبول كن جايي گير كردم مزاحما شم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.