2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 72 پست
همسرم ایران نیس. خانواده شوهرم و پدرم هم اون شهر نیستن. فقط مادرم اونجاس که از من بی دست و پاتره&nbs ...

ای جانم پس واقعا تنهایی...

برادر داری؟اخه برا رزرو تالار بهتره مرد همراهت باشه 

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
کارت عروسی رو ما دوماه قبل عروسیمون سفارش دادیم البته بعد رزرو تالار اما با کمال تعجب سه روز بعدش تم ...

مرسی. از کجا باید سفارش بدم؟ چاپخونه؟ یا مغازه های خاصی داره؟ راستش تا حالا ندیدم 

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه راستش اصلا . اصلا درک نمی کنم هیچی رو. دوست دارم باهاش ازدواج کنم و کنارش زندگی کنم اما ذره ای ذو ...

قمر جان عجله نکن واس مراسم 

خوب فک کن و تجزیه و تحلیل کن 

مادرشوهرت چرا باهات سرسنگینه؟

اگر بتونه اندازه ی درست برات بخره از اینور خوبه٬ تو ایران بیشتر لباس عروس های تولید چین رو به قیمت گ ...

مرسی. من لباس عروس تا 150 دلار هم دیده بودم که واقعا شیک بود. احتمالا امکانش رو داریم که از اونور یه چیز خوب بگیره و بعد اینجا اگه شانس بیارم به قیمت خوب بفروشم. برای آرایشگاه، منظورت اینه که باید برم یه بار آرایشم کنه؟ یا فقط دیدن عروسای دیگه کافیه؟ من فقط تا الان پیجا رو دیدم

مرسی. از کجا باید سفارش بدم؟ چاپخونه؟ یا مغازه های خاصی داره؟ راستش تا حالا ندیدم 

نه چاپخونه که خودشون میدن نه شما.باید بری کارت پستال فروشی.از این مغازه هایی که کارت های تبریک و چیز میزهای فانتزی میفروشن.عنوان مغازه هم اولش کارت داره مثلا تو شهر ما کارت همت 

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
ای جانم پس واقعا تنهایی... برادر داری؟اخه برا رزرو تالار بهتره مرد همراهت باشه 

نه... برادر هم ندارم. شاید پسرخالم بیاد کمکم برای این موضوع. که البته اونم باید از یه شهر دیگه بیاد و احتمالا نهایتا یه روز میتونه بیاد. بقیه ش رو خودم باید انجام بدم

مرسی. من لباس عروس تا 150 دلار هم دیده بودم که واقعا شیک بود. احتمالا امکانش رو داریم که از اونور یه ...

من خودم نمونه کارش رو دیدم البته خیلی ها قبلش امتحانی آرایش میشن اما اگر هزینه برات مهم نیست اینکاررو انجام بده من هزینه برام مهم بود و امکان این کار نبود بنابراین از نمونه کارهای عروسش دیدم و خداروشکر کارش هم خیلی عالی بود. حنا رفتم تو ساری 

قمر جان عجله نکن واس مراسم  خوب فک کن و تجزیه و تحلیل کن  مادرشوهرت چرا باهات سرسنگینه؟

مادرشوهرم دیوونه س واقعا. دیگه به همه ثابت شده. روانیه. خب نمی خواسته منو. و خیلی اذیت کرد. یه دعوای شدید داشتیم. که دیگه مطمئن شدم اصلا دلم نمی خواد این آدم تو زندگیم نقشی داشته باشه و بهش فکر کنم. قبلا همش دنبال راه هایی بودم که رابطم رو باهاش خوب کنم ولی الان دیگه اصلا. فقط می خوام بهش فکر نکنم. همه هم می گن دیوونه س، مهم اینه خودت و شوهرت با هم خوبین و کنار هم مشکلی ندارین و قراره از همه چی دور بشین و برین

نه... برادر هم ندارم. شاید پسرخالم بیاد کمکم برای این موضوع. که البته اونم باید از یه شهر دیگه بیاد ...

عیبی نداره گلم دلت رو بسپار به خدا و با آرامش کارهاتو انجام بده.بعد عروسی این روزها برات خاطره میشه.پس سعی کن روزهای خوبی رو برای خودت بسازی.

نه چاپخونه که خودشون میدن نه شما.باید بری کارت پستال فروشی.از این مغازه هایی که کارت های تبریک و چیز ...

مرسی باید بگردم تا حالا ندیده بودم همچین مغازه ای

مرسی باید بگردم تا حالا ندیده بودم همچین مغازه ای

داخل شهر فراوونه از این مغازه ها.بگردی خیلی زود نتیجه میگیری

من خودم نمونه کارش رو دیدم البته خیلی ها قبلش امتحانی آرایش میشن اما اگر هزینه برات مهم نیست اینکارر ...

منم امکانش نیس برام امتحانی آرایش شم. راستش تا حالا هم آرایشگاه نرفتم برای میکاپ و اصلا نمی دونم چی بهم میاد و چی باید انتخاب کنم. پیام دادم به آرایشگاه ها گفتم عکس ایمیل می کنم برام مشاوره عروس انجام بدین و نمونه کار بفرستین اما قبول نکردن

عیبی نداره گلم دلت رو بسپار به خدا و با آرامش کارهاتو انجام بده.بعد عروسی این روزها برات خاطره میشه. ...

مرسی. من خیلی استرس دارم. همین الان بدنم داره می لرزه. و هیچ ذوقی ندارم. این درست نیست. برعکس همه ی دخترای دیگه س که منتظر روز عروسین. من نیستم. ازش فراریم.