2777
2789
عنوان

جدا کردن یارانه ها چقد طول میکشه؟

3491 بازدید | 21 پست

ما بعد عقد جدا نکردیم مال هرکدوممون رو خانوادهامونه الان چون قراره بعد 3ماه اگ خدا بخواد بچمون بدنیا بیاد میخایم جدا کنیم.خواستم ببینم چقد زمان میبره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن حذف نمیکنن ماهم تازگیاجداکردیم ماه بعدش ریختن حساب خودمون

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜

عزیرم ما اواسط خرداد امسال قطع کردیم. برا خرداد نریختن.از تیرماه واریز شد.ماهم بخاطر بچمون جدا کردیم.

برو پلیس +۱۰. کپی شناسنامه و قباله ازدواج و کارت ملی ببر. بعدم برو بانک شماره حساب ثبت کن. همین

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ما هم بعد عروسی نمیخواستیم جدا کنیم ولی چون بابام گفت فک کنم مال منو قطع کنن (که نکردن) و یارانه ها خانواده پدرشوهرمم خواهرشوهر ایکبیریم میگرفت میبرد میداد لوازم آرایش خودش زورم اومد

رفتم درخواست دادم گفتن این ماه نمیریزن بعد از ماه بعدش میریزن ولی همون ماه ریختن 

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.