2789
عنوان

خواهرشوهر

309 بازدید | 20 پست

دندون درد داشتمو خونواده همسرم به جا اینکه به من زنگ بزنن به همسرم زنگ میزنن حال منو میپرسن، خب اگه منو دوس دارن چرا به خودم زنگ نمیزنن ، خدایی اینا نشانه های خودشیرینی نیستش پیش شوهرم نیستش؟🤐 

ینی همه کارهاشون اینجوری هسش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم دمشون گرم زنگ زدن

خیلی مادرشوهرا میگن دندون درد هم احوالپرسی میخواد😐😒😒😒

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!
برا دندون درد زنگ میزنن حال میپرسن؟؟؟دمشون گرم😅😅😅

از بس بیست و چهار ساعته زنگ میزنن به شوهرم تا ببینن چیکار میکنیم،سه تا خواهرشوهر دارم، سه تاشون هرروز زنگ میزنن و مادرشوهرمم صبح و عصر هم همیشه زنگ میزنه به شوهرم، حالا یه کاری هم پیش بیاد به روزی چندبار هم میرسه😅

مثلا خواهرشوهرم وقتی میاد خونمون کلا لم میده رو مبل و با گوشیش بازی میکنه،ولی وقتی شوهرم از سرکار برنمیگرده مدام تو اشپزخونه کار میکنه و به صورت خودجوش هم چای میزاره و میاره و جمع میکنه، خداشاهده شوهرم خونه نبودنی هیچ کدومشو نمکنه و حتی از منم تشکر نمکنه😐😅

مث خانواده شوهره من اوایل زیاد اینکارو میکردن ولی تو حرفام بهشون فهموندم ک چ معنی داره مدام زنگ میزنین الان کم شده ولی چ کیم دیگه

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن