2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین ؟😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 26 پست

الان من از صب هیچی نخوردم

فقط صبحانه خوردم که خیلی خیلی ببخشید اونم بالا اوردم

و هیچی نمیتونم بخورم

بعضی روزا که اینجوری میشم کلا اعصابم بهم‌میریره و استرس میگیرم😭😭😭

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
آررره گلم من ۶ هفته که فهمیدم حامله م؛ فمبیون و فولیک اسید و یه قرص دیگه بهم داد؛ نمیدونم دکتر با دک ...

حالا فردا که میخوام ج غربالگریمو ببرم حتما بهش میگم

شاید از ۳ ماه دوم به بعد میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش تا 4ماه اول بچه از بدنت هرچی لازم داشته باشه میگیره،با آجیل و میوه و سالاد جبران کن. مکم ...

اره شما راس میگین

ولی بعضی روزا که نمیتونم هیچی بخورم ناخداگاه استرس میگیرم

عزیزم منم تا چهار ماهگی حتی برنج هم نمیتونستم بخورم از بس ویارم شدید بود .از تمام خوراکی ها بدم میوم ...

خیلییی ممنونم گلم

نه عزیزم نمیدونم چرا دکترم هیچ قرصی نداده اینم نگرانم کرده اخه دکتر من تو این مدت هیچی تجویز نکرد ...

نگران نباش گلم! اعتماد کن به دکترت

من الان که آخرای بارداری هستم دکتر بهم مولتی ویتامین نداده درصورتی که دکترت میدن، ایندفعه ازش پرسیدم گفت چون وزنت بیش از حد میرفت بالا به جاش میوه و سبزی و سالاد رو گفتم زیاد کردی

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
نگران نباش گلم! اعتماد کن به دکترت من الان که آخرای بارداری هستم دکتر بهم مولتی ویتامین نداده درصور ...

ممنون عزیزم

اره ممکنه 

منم تو ۳ ماه ۳ کیلو اضافه کردم که گف زیاده

حالا فردا که میخوام ج غربالگریمو ببرم حتما بهش میگم شاید از ۳ ماه دوم به بعد میده

راستی منم از سه ماه دوم قرص ها رو داد،کلسیم،و فروفورت، که گفت کلسیم رو روزی بخور که سه واحد لبنیات نخورده باشی،فروفورت رو هم یک شب درمیون

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

از این به بعدم نگرانیاتو نیا اینجا بپرس ی سری فقط به آدم استرس وارد میکنن، فقط از دکترت بپرس، شرایط سخت هم زنگ بزن مطبش 

ماها که دکتر نیستیم ی چیزی از خودمون میگیم بدتر میکنیم اوضاع رو

راستی منم از سه ماه دوم قرص ها رو داد،کلسیم،و فروفورت، که گفت کلسیم رو روزی بخور که سه واحد لبنیات ن ...

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نی تون سالم بیاد بغلتون عزیزم

از این به بعدم نگرانیاتو نیا اینجا بپرس ی سری فقط به آدم استرس وارد میکنن، فقط از دکترت بپرس، شرایط ...

بله حرف شما درسته عزیزم

ولی خب اینجام برای خانمهای بارداره که از تجربیات هم استفاده کنن

بله حرف شما درسته عزیزم ولی خب اینجام برای خانمهای بارداره که از تجربیات هم استفاده کنن

آره فقط بدیش اینه زیادی استرس میدن  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792