2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین ؟😓😓😓

160 بازدید | 26 پست

من از وقتی باردار شدم

از گوشت و مرغ حالم به هم میخوره

بوی قورمه سبزی میاد حالم بد میشه

اصلا نمیتونم غذای درست و حسابی بخورم

برا همین احساس میکنم خیلی َعیف و بی حال شدن

میشه راهنماییم کنین

چیا بخورم که جبران بشه؟

ممنون میشم

خیلی ناراحتم

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میوه بخورید .بادوم و گردو وپسته .اش ..نمیدونم هرچی که حالتون رو بد نمیکنه بخورین

ینی گوشت و مرغ نخورم ایرادی نداره؟

یعنی گوشت توی خورشت رو منظورتونه؟

اره کلا گوشت

یا تو خورشت یا کوبیده 

اصلا نمیتونم بخورم

نترس انقدر قرص و مکمل میخوری کافیه برات

هنوز هیچ قرص و مکملی نداده دکتر

فعلا فقط فولیک اسید میخورم

ینی گوشت و مرغ نخورم ایرادی نداره؟

نگران نباش تا 4ماه اول بچه از بدنت هرچی لازم داشته باشه میگیره،با آجیل و میوه و سالاد جبران کن.

مکمل هم بهت میده دکتر

استرس الان از همه چیز بدتره که حواست بهش نیستا!

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

عزیزم منم تا چهار ماهگی حتی برنج هم نمیتونستم بخورم از بس ویارم شدید بود .از تمام خوراکی ها بدم میومد .سعی کن شیر و میوه و مغز و هر چیزی که حالت رو بد نمیکنه بخوری انشاءالله بعد از چهار ماهگی بهتر میشی و میتونی تمام غذاها رو بخوری 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
اره کلا گوشت یا تو خورشت یا کوبیده  اصلا نمیتونم بخورم

منم همینجور بودم فقط خوراکم هندونه و ماست بود وی وقتایی مغزیجات دیگه هیچی بدم میومد از غذا واسه همینم تو ماهای اخر بارداریم دکتر گفت وزن جنینت کمه

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
فمبیون هم نمیخوری؟؟؟🤔🤔🤔

نه عزیزم

نمیدونم چرا دکترم هیچ قرصی نداده

اینم نگرانم کرده

اخه دکتر من تو این مدت هیچی تجویز نکرده 

ینی باید مصرف میکردم؟

نه عزیزم نمیدونم چرا دکترم هیچ قرصی نداده اینم نگرانم کرده اخه دکتر من تو این مدت هیچی تجویز نکرد ...

آررره گلم من ۶ هفته که فهمیدم حامله م؛ فمبیون و فولیک اسید و یه قرص دیگه بهم داد؛ نمیدونم دکتر با دکتر فرق داره🤔

خدایا مرررسی