2777
2789
عنوان

عقاید مزخرف یه دختره دهه شصتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 68 پست
منم اصلا اهل دوست پسر و اینا نبودم داشتن دوست پسر در حد قتل بود گناهی بود نابخشودنی آخه من متولد ۵۸ ...

عزیزم😍خوشبخت باشین همیشه❤❤❤

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
منم اصلا اهل دوست پسر و اینا نبودم داشتن دوست پسر در حد قتل بود گناهی بود نابخشودنی آخه من متولد ۵۸ ...

وای دوره شما که کسی دوس بود انگار ببخشید خراب میدیدنش😂

چه جالب😊

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غیر از این دهه شصتی ها نسبت به الان بامطالعه تر بودن کنکور خودش غولی بود تحصیلات ارزش داشت الان ...

آخه بچه اوردن که افتخار نداره ببخشید حیوونا هم زادو ولد میکنن آخه چرا باید برای همچین موضوعی فخرفروشی کنن

💕💕 زیاد خوب نباش.....داستان میشه💕💕
فقط میدونم دختری که دوست پسر داشته راحتتر پسرا رو میشناسه....دیر تر گول میخوره....و بهتر انتخاب میکن ...

منم میدونم دختری که دوست پسر داشته باشه چشم و گوشش بسته میشه، با چشم بسته انتخاب میکنه، نمیتونه عاقلانه تصمیم بگیره و قطعا انتخاب غلطی خواهد داشت. 

مثالش رو تو جامعه میبینید😏

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
اره والا اینجوری که تو نی نی سایت معلومه اکثرا دوس بودن ازدواج کردنـ من حتی ب پسرا کلاس سلام هم نمیک ...

عزیزم بع اینها که با دوستشون ازدواج کردن نگاه نکن. ازدواج کردن با پسرای تو خیابون کا مهم نیست.. مهم درست انتخاب کردن و خوشبخت شدنه...

وگرنه شماهم میتونستی بری تو خیابون شوهر پیدا کنی

ولی اگه با چشم باز و با تحقیق فراووووون انتخاب درست داشته باشی قطعا خوشبخت میشی.. هم دنیا هم اخرت...

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش
فقط میدونم دختری که دوست پسر داشته راحتتر پسرا رو میشناسه....دیر تر گول میخوره....و بهتر انتخاب میکن ...

عزیزم لطفا همه رو جمع نبندید هیچ ربطی نداره خواهر من که دوس پسر داشت انتخاب اشتباهی کرد. ولی من خودم چند مورد که خواستگاری اومدن خیلی زود شناختمشون و مچشون گرفتم.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

برای ازدواج خوب دعای امام جواد برا ازدواج از گوگل سرچ کنین بخونین مجربه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی