2777
2789
عنوان

عقاید مزخرف یه دختره دهه شصتی

1036 بازدید | 68 پست

خانما من دهه شصتیم همیشه معلما یا دوستام میگفتن پاک باشیم تا شوهره پاک نصیبتون بشه من الان دیگه دارم سی ساله میشم فقط یه بار دوس پسر داشتم که اونم مدت کوتاهی بود بعد یادمه اینقدر عذاب وجدان داشتم میگفتم خوش به حال دوستم زینب اون دوس پسر تا حالا نداشته شوهره نجیب هم قسمتش میشه😀 یه سری دوس هم داشتم از خودم امل تر بودن حالا دقیقا هم اونا ازدواج نکردن هم من

خیلی فرصتا از دست دادم به خاطر این عقاید مسخرم😞 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

اخ مثه منی که خاهری 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ربط شوهر نکردنت فک میکنی نداشتن دوست پسر بوده :|

همه دوس پسرا ازدواج میکنن :|

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

گلم کلا متاسفانه دهه شصیتیا آمار ازدواجشون پایین بوده ربطی به امل بودن یا نبودن نداره من هم دوست چادری و مذهبی و ... دارم که ازدواج نکرده هم دوست قرتی که هر روز با ی پسر باشه و هم نوع معمولی‌

ی علتش اینه که دهه شصیتا جوگیر بودن هی گفتن باید درس بخونیم و خواستگار رو تو سن پایین رد میکردن بعد دیدن ای دل غافل همه دهه هفتادیا شوهر کردن اینا دارن دکترا میخونن.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
عزیزم ربط شوهر نکردنت فک میکنی نداشتن دوست پسر بوده :| همه دوس پسرا ازدواج میکنن :|

اره والا اینجوری که تو نی نی سایت معلومه اکثرا دوس بودن ازدواج کردنـ من حتی ب پسرا کلاس سلام هم نمیکردم همه رو میروندم از خودم

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

وا چه ربطی داره

یعنی کسی دوست پسر نداشت ازدواج نکرد!!!!

من تقریبا دور برم هر کسی با دوست پسرش از کرده جدا شده

یا طرف نگرفته اونو ولش کرده

حالا بیام قانون بنویسم

ازدواج ربطی به دوست پسر نداره 

اما به رفت و آمد تو اجتماع /اخلاق خب-برخورد زیبا/خانواده که رفت و آمدن دارند-و خوب مقداری هم به ظاهر  میتونه بستگی داشته باشه

خدایا منو تو حسرت گرفتن این حاجت پیر نکن!!به کرمت به من ببخش(ای بازگرداننده هر آنچه از دست رفته)میشه برام یه صلوات بفرستی❤️❤️

آره واقعا اینجوریه 

ما که به داداشم دختر چادری یا ساده نشون میدیم اصلا نمیپسنده توی فامیل شوهر هم دختر ساده بدون آرایش الان 30 سالش مونده هنوز شوهر نکرده ولی دختر همسایه با آرایش و شیک و پیک 22 ساله شوهر داره