2777
2789
عنوان

عقاید مزخرف یه دختره دهه شصتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 68 پست
اصلا پسر خوب و به درد بخور خیلیییی  کمه  اون تعداد اندکم لولو برده  پسرا خیلی هار ش ...

این که بعلههه پسرا خیلی بیخود شدن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
اصلا پسر خوب و به درد بخور خیلیییی  کمه  اون تعداد اندکم لولو برده  پسرا خیلی هار ش ...

دور از جون تمام خانم ها باور کن در کنارش دختر خوب هم خیلی کم شده 

ما کلی گشتیم تا یه کیس مناسب برای داداشم پیدا کردیم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم نظرم همین بود و شوهری نصیبم شد کثیف و خیانت کار و بدل.

آخرشم طلاق گرفتم

بابا احمق بودم فکر میکردم باید پاک باشی تا قسمتت هم مثل خودت باشه که اصلأ ربطی نداره

مادر میگفت چنان راه برید که زمین زیر پاتون نفهمه سرتون پایین لبخند نزنید. کلأ خاک برسرم بی زبون و تو سری خور بودیم

اره والا اینجوری که تو نی نی سایت معلومه اکثرا دوس بودن ازدواج کردنـ من حتی ب پسرا کلاس سلام هم نمیک ...

بنظرم کلا خجالتی و مغرور هستی

اینو باید رفع کنی. 

عقیده به دوست پسر نداشتن بهانه ست تا رفتار اجتماعی رو توجیه کنی. از الان تغییر کن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

چه ربطی به عقاید داره

گاهی وقتا خدا میخواد امتحان کنه

من خیلی دختر خوب دورم میشناسم که شوهر خیلی خوبی نصیبشون شده

و خیلیارو میشناسم که خوبن ولی هنوز مجردن

دلیل نمیشه چون ازدواج نکردی یعنی باید پاک نمیموندی

دخترعموی من ۳۲سالش بود ازدواج کرد

فوق العاده هم دختر خوبیه همسرشم مرد خوبیه

الانم یه دختر داره

پاکم مونده بود

شما توکل کن به خدا

نذر کن

عوض اینکه از اعتقادت برگردی محکمترش کن

نمیگم با کسی دوست نشو

من خودم با همسرم دوست بودیم

و الان خیلی خوشبختیم

همسرم هم خیلی پسر خوبیه

البته جفتمون کار خلاف عرف نکردیم تو دوستیمون

ان شالله یه همسر خوب نصیبت میشه

در ضمن معنی مذهبی بودن امل بودن نیست

کاش همه اینو بفهمن

هرکی به اعتقاد دیگری احترام بزاره

آره. همینطوره. همیشه به ما میگفتن سرتون پایین باشه نخندین . سنگین باشین . آخرش دخترایی که اهل هزارتا دوست پسر و مرسی و اینکارا بودن بهترین شوهرا نصیبشون شد. ما هم همچنان در حال ترس از جنس مرد هستیم. شوهر کردم ولی اگر یه مرد از کنارم رد بشه تا سر حد ممکن خودمو جمع میکنم انقدر میرم کنار که گاهی ممکنه بیوفتم توی جوب

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
وا چه ربطی داره یعنی کسی دوست پسر نداشت ازدواج نکرد!!!! من تقریبا دور برم هر کسی با دوست پسرش از ک ...

اینجور که دیدم تمام دوستام که مٺل خودم بی عرضه بودن مجردن . تو خواستگار سنتی هم همه چیزا ایده ال میخواستیم کلا توقعمم بالا بود

عزیزم منم یه دهه شصتی هستم تا دلت بخواد دوست پسر داشتم اما هیچکدوم پا پیش نزاشتن برای ازدواج اخرشم یکی واسطه شد منو با شوهرم اشنا کرد البته یه سه ماهی زمان برای اشنایی داشتیم که با اطلاع خانواده بود و نمیشه بهش گقت دوستی خلاصه کلام ازدواج ربطی به دوست پسر داشتن و نداشتن نداره ولی ادم باید زرنگ باشه بتونه دلبری کنه که طرف جذبش بشه البته بگم منم همچین مهارتی نداشتم وگرنه یکی از همونا منو میگرفتن والله

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

من یادمه بهمون میگفتن اگر یه نخ از موهاتون رو نامحرم ببینه انگار همه موهاتونو دیده 

دهه ی محرم اگه بخندین دهنتون کج میشه 

و ......

بخدا دلم میسوزه برای خودم که با چه افکاری بزرگ شدم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

امل یعنی ناتوان

کسی که با اعتقاد تصمیم میگیره فرق میکنه

اگه اعتقاد نداری پس دوست شو و معاشرت کن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خخخ. شما مجردی؟

اره بابا 

فدای سرمم ازدواج نکردم مرد نمیبینم الان اخه 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

چ ربطی داره من دوی پسر نداستم از ۱۸ سالگی خواستگار داشتم همسر الانمم۴ بار اومدن خواستگاری

بس ک خانواده ما اهل رفت و امد بودن معرفی میکردن

بخدا الان بابام ۶ تا پسر تو محل کارش هستن همشون میگن دختر خانوم و نجیب و محجب میخواییم نیست 

مذهبی ها خیلی زود ازدواح میکنن

تو فکر میکنی پسری ک چند تا دختر و تجربه کردن همسره ایده الی میشه برات؟

یکی مثل #علیزاده تو دلِ کفر یه تنه داره شبکه‌های زنجیره‌ایِ ضددین و نظام و انقلاب رو میکوبه !از اتحاد ایران دم میزنه !یکی هم تو دلِ شیعه‌خونه تمام دغدغه‌ش اینه ک تو هیئت ماماناتون رو نفرستید خواستگاری یا فلان غذا رو پختم یا بریم فلان مداح روضه بترکونه!!!دومی تازه فریادم‌ میزنه#ما_اهل_کوفه_نیستیم!...
چه ربطی به عقاید داره گاهی وقتا خدا میخواد امتحان کنه من خیلی دختر خوب دورم میشناسم که شوهر خیلی خ ...

عزیزم من مذهبی نیستم اتفاقا تیپم اینا هم به روزه مانتوییم ارایش میکنم. ولی طرز فکرم داغون بود

اره والا اینجوری که تو نی نی سایت معلومه اکثرا دوس بودن ازدواج کردنـ من حتی ب پسرا کلاس سلام هم نمیک ...

اینجا که امارش چرته همه هم زیر هیجده شوهر کردن بعدم مطمین باش خیلی از ایناییکه الان شوهر دهه هفتاد هشتادی هاس میومدن خواستگاریت ازدواج نمیکردی، همه خواستگار دارن این که ایده الت چی باشه مهمه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )