2777
2789

می تونی کرم یا سرم حاوی ویتامین سی استفاده کنی٬ به صورت روزمره٬ توی چهار پنج ماه اثراتش رو می بینی. اما همراهش باید حتما هرروز ضد افتاب قوی بزنی. (در صد ویتامین سی باید ترجیحا بالای ۱۰ درصد باشه)

اگر کسی رو داری خارج ایران یا انلاینشاپ و ... می تونی خرید کنی٬ سرم های حاوی آلفا آربوتین هم کک و مک رو از بین می بره. مثل سرم آلفا آربوتین از برند اوردینری

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آب لیمو روباشکر قاطی کن خمیری بشه بعدش بمال ب کک ومکات کم رنگ میکنه هررروز بزنیا باید.40روز استفاده کن هم صورتت نرم ولطیف میشه هم کک ومکات میره😊😊

خدایااخوشحالم که به عشقم رسیدممممم😇😇😇😍😍عشق من عاشقتم 

هیچ کاری نمیخوادبکنی مدشده کک و مک

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
عزیزم آب لیمو روباشکر قاطی کن خمیری بشه بعدش بمال ب کک ومکات کم رنگ میکنه هررروز بزنیا باید.40روز اس ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=1972006&slug=این-تاپیک-رو-ببینین-ان-شالله-شما-هم-به-حاجت-دلتون-برسین-عکس&postId=66848640

خدایا شکرت 

الان کک و مک مد شده

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕