2777
2789
عنوان

راهکار خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 48 پست
قطعا نمیرم فقط میخواستم از درستی کارم مطمئن بشم

درست ترین کار اینکه نری

از هیچ نظری اصلا درست نیست خدایی قشنگم نیس فک کن بری و بشه بعد تو فامیلای دوطرف این حرف پخش بشه ک فلانی هنو عروسمون نشده بود اومد دسبوسی من مطمئنم ک خجالت زده میشی

❤ متاهل❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری پا نشو برو . مامانش زنگ بزنه به مامانت اجازه بگیره . دعوتت کنه برای جشن روز پدر .

بعد کادو بده و....

بدون دعوت جایی اصلا نروقبل از عقد بدون اینکه با خانوادت هماهنگ کنن اصلا و ابدا جایی نرو

شاید الان بخندی یا حتی مسخره کنی بگی این چی میگه ولی ۵سال از زندگی مشترک بگذره میفهمی چه نکته کلیدی و به جا و منطقی بهت گفتم

اینجوری پا نشو برو . مامانش زنگ بزنه به مامانت اجازه بگیره . دعوتت کنه برای جشن روز پدر .بعد کادو بد ...

میدونم عزیزم ولی چون شرایط این خواستگارم یکم خاصه و خانواده حمایتگری نداره ذلم براش سوخت و خواستم به پیشنهادش فکر کنم فقط برای اینکه کمکش کرده باشم

البته که خودمم دلم به این کار رضا نیست

به نظرم اگه پسر قابلی هست و دوستش داری باهاش همراهی کن.

دوسش دارم ولی میترسم که این کار به ضررم تموم بشه و از طرفی حس میکنم پسر باجربزه ای نیست که حتی نمیتونه پدرشو متقاعد کنه

وگرنه هر کاری از دستم بربیاد برای حفظ رابطمون میکنم

با سکوتش تو خاستگاری به شما و خانوادتون بی احترامی کرده بعد میخواهی بری دستبوسش ؟ من جای شما بودم در ...

الان من مادرم حسوده پشتش و میکنه به خواستگار و دلش نمیخواد من ازدواج کنم چون خودش عقده ای بزرگ شده پس هیچکس نباید با من ازدواج کنه؟!؟

دوسش دارم ولی میترسم که این کار به ضررم تموم بشه و از طرفی حس میکنم پسر باجربزه ای نیست که حتی نمیتو ...

نخیر اینطور فکر نکن. بعضی پدر مادر ها از جربزه ده تا آدم توانمند رد میکنن