2777
2789
عنوان

حالم از مامان بابام بهم میخوره!

1060 بازدید | 45 پست

خواهرم تازه عقد کرده، خیلی مشکلات بود، بابام خیلی گیرها داد و اینا، یعنی دقیقا 3،4 ماهه خونه ما جنگ اعصابه، بعد فقط اعصاب منو بهم میریزن، یعنی وقتی خواهرم و شوهرش میان با روی باااااااز بهترین چیزها رو براشون فراهم میکنن، بهترین غذاها رو می پزن، قربون صدقه شون میرن بعد به محض اینکه پاشونو از خونه میذارن بیرون شروع میکنن ایراد گرفتن و اعصاب منو بهم میریزن، 

منم خودم خیلی مشکل دارم تو زندگیم، بیماری عصبی هم دارم، واقعا نمیتونم تحمل کنم، بهشون میگم به خودشون بگید اگه مشکلی دارید ولی انگار نه انگار 

جلو خودشون لال میشن و فقط عزت و احترااااااام، جلو من.... اعصاب خوردی فقط 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

توام لباس بپوش برو بیرون 

بخاطر این متنفری!😐

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

توام برو همشو به خواهرت بگو 

بگو یا مشکلتو با مامان بابا حل کن یا خودتو اصلاح کن یا بگو دهنشونو ببندن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چی میگن عزیزم؟ از دامادتون خوششون نمیاد؟

آره خوششون نمیاد ولی یه جوری پیش خودشون تظاهر میکنن که انگار عاشق دامادشونن

توام برو همشو به خواهرت بگو  بگو یا مشکلتو با مامان بابا حل کن یا خودتو اصلاح کن یا بگو دهنشون ...

آره این بهترین راه بود 

به خواهرت نگو که کدورت پیش بیاد ولی مجبور نیستی به حرفاشونم گوش کنی

فندق کوچولوی من تو هدیه امام رضایی .زودی بیا (میلیون ها سال است که زن ها حامله می شوند و شکم هایشان می شود خانه موجودی دیگر.میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند، اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است. نه خود زن های حامله و نه رهگذرها. مردم دوست دارند به زن های باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند.انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند. جداً چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو. چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است)
یچیزی بگو بگنجه، الان مثلا ساعت 12 ظهر من کجا برم دقیقا 😒

برو برای خودت بستنی بخر 

یا برو اتاقت هدست بذار آهنگ گوش بده حرفاشونو نشنوی 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤
آره خوششون نمیاد ولی یه جوری پیش خودشون تظاهر میکنن که انگار عاشق دامادشونن

خب این ظاهرسازی که بخاطر آرامش خواهرته. ولی کاش اعصابت و خورد نکنن 😞  

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!

خب به خواهرت بگو یا به مامانت اینا بگو اگه یه بار دیگه پشت سرشون حرف بزنید میرم به خواهرم میگم

اینجوری دیگه پشت سر اونا پیش شما حرف نمیزنن که اعصابت بهم بریزه

ولی بیخیال باش پیش میاد