sevda_h مدیر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 عنوان بتا | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 50 پست دوستان بتا بعد ۶ روز تاخیر ۴۵۳ کمه مقدارششش ؟؟ 1397/05/26 | 09:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sevda_h مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 ضمنا وقتی آدم به بالا رفتن بتا شک میکنه که بعد 4 روز دو برابر نشده باشه. اهان پس فردا برم تا خیالم راحت شه ۴ روز میشه فردا از اون ۴۵۳
sevda_h مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 نظر دکترت مهمه اگه نگفته،نمیخواد نه گفت مثبته ولی زوده نمیشه چیزی دید
باران_من1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 350 اهان پس فردا برم تا خیالم راحت شه ۴ روز میشه فردا از اون ۴۵۳ اگه لازم بود دکترت میگفت، بعدم باید تیتر بتا بدی خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
sevda_h مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 انقدر آزمایش و سونو داری تا آخر که ول کن سرچ کردنو، به دکترت اعتماد کن،گناه داره نی نیت، استرس براش ... وای ای جونم خدا حافظش باشههه عزیزم زایمان راحتی داشته باشی مرسی از حرفای خوبت
باران_من1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 350 نه گفت مثبته ولی زوده نمیشه چیزی دید آره برای سونو خیلی زوده هنوز خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
باران_من1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 350 وای ای جونم خدا حافظش باشههه عزیزم زایمان راحتی داشته باشی مرسی از حرفای خوبت توهم همینطور به سلامت نی نی بیاد بغلت.راستی جواب آزمایش های هر آزمایشگاه فرق داره باید با معیار همون آزمایشگاه بسنجی، اگر دلت خواست آزمایش تیتر بدی حتما همین آزمایشگاهی که رفتی برو خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
باران_من1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 350 برو عشق کن با بارداری، مبارک باشه خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
sevda_h مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 توهم همینطور به سلامت نی نی بیاد بغلت. راستی جواب آزمایش های هر آزمایشگاه فرق داره باید با معیار هم ... اره عریزم بار اول رفتم تبریز بودم ۲۶۷ بود بعد دوروز اومدم شهر خودم دادم ۴۵۳ شد واسه همین یکم دل نگران
باران_من1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 350 اره عریزم بار اول رفتم تبریز بودم ۲۶۷ بود بعد دوروز اومدم شهر خودم دادم ۴۵۳ شد واسه همین یکم دل نگرا ... خب تقریبا تو دو روز دو برابر شده دیگه، نگران نباش اصلا خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
sevda_h مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 استارتر مبارکهههههه😍😍 علائم داشتی ؟ نه الانم هیچ علایم ندارم فقط گاهی واژن تیر میکشید اونم دیگه نیس یکمم کمر درد اونم دیگه ندارم فقط نوک سینم حساسه
sevda_h مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 945 خب تقریبا تو دو روز دو برابر شده دیگه، نگران نباش اصلا رنج هاشون فرق داره اره؟
باران_من1 عضویت: 1396/03/06 تعداد پست: 350 رنج هاشون فرق داره اره؟ برو ببین جلوش زدهولی آره معمولا فرق داره خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
nazanin_rf74 عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 1558 من 5 روز بعد تاخیر بتام 100 بود.11 روز بعد تاخیر شده بود 2000. عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...