2777
2789
عنوان

شما قاضی ...!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 24 پست
خب شما خواب تو باایشون هماهنگ کن.... البته میتونیدم نخوابید برید از اتاق بیرون کتاب بخونید گوشی برد ...

آخه کارش ثابت نیست من بخوام تنظیم بشم باهاش منم حساب کتاب نداره جیشم ، باردارم ، نمیشه که وقت خواب و بیداری داشته باشم ، من با خود قضیه کاری ندارم ازینکه سر یه مسیله کوچیک داره اینقدر بزرگ میکنه بدم میاد مگه چی شده یه لحظه از خواب پریدن خب دوباره بخوابه ، مگه به ارزش قایل شدنه، همش بقیه چیزایی که گفت توجیه حرف خودش بود ، انتظار داره خودش که باشه اون بشه همه چیز من ، با اون خواب برم میگه من که هستم گفتم خب که چی ؟! میگه همین که هستم با من باید بتونی بخوابی ، گفتم خب خوابم نبرد امتحان کردم ، بهش برمیخوره ، من ازینکه مثلا منو داره تنبیه میکنه میزنه بیرون بدم میاد دوست دارم تلافی کنم منم برم خونه دوستم حیف که روز جمعه هست احتمالا خوابن

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
ی چیز بگم ناراحت نشست ولی تو مقصری، خسته و کوفته از سر کار اومده بخوابه تو هم کنارش هی جیر جیر ...

من که صدایی در نیاوردم !!!! یه لحظه بود پیش میاد خب ، باید بخاطر اون اینقدر سرزنش بشم ؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه کارش ثابت نیست من بخوام تنظیم بشم باهاش منم حساب کتاب نداره جیشم ، باردارم ، نمیشه که وقت خواب و ...

اون چیزی ک شما تعریف کردین من برخورد بدی ندیدم غیر همینکه میگین برا تنبیه شمارو گذاشته رفته کارشون درست نبوده البته اگه واقعا مطمینید هدفش همین بوده

میگید دوباره بخوابه خب شما هم میرین دسشویی دیه بعدش خوابتون نمیگیره...البته  شما همسرتونه بهتر میشناسید ک بهانه هس یا واقعی...

نمیدونم میتونید پایین تخت یه تشک بندازید اگخ نصف شب بیخواب شدید برید اونجا کتاب بخونید نی نی سایت برید خوابتون ک گرفت برید رو تخت....هندزفری هم بهش وصل کنید

اما برا بیرون رفتنم بهش بگید کارت درست نبود

همون ی لحظه خواب طرفو بهم میریزه،دیگه بدخواب هم ک بشه هیچی الان دقت کردم توهمه پستا جواب ...

هر مردی جنبه جواب ندادن رو نداره ، فک میکنم جوابشو یه موقع هایی ندادم که الان براش عجیبه حرفمو بزنم 

هر مردی جنبه جواب ندادن رو نداره ، فک میکنم جوابشو یه موقع هایی ندادم که الان براش عجیبه حرفمو بزنم& ...

تو عصبانیت کوتاه اومدن جواب میده چون واقعا موقع عصبانیت ادما بی منطق میشن اما موقع اشتی و خوبی باید بهشون بگید ازین رفتار ناراحت شدم...توقع این کارو نداشتم...نباید همه جا گف بیخیال

خب اون چیزی ک شما تعریف کردین من برخورد بدی ندیدم غیر همینکه میگین برا تنبیه شمارو گذاشته رفته کارشو ...

آره بهانه ای هست ، یکم همیشه حس آقا معلم داره از تربیت کردن خوشش میاد فامیلی همشون معلم هستن انگار تو خونشون هست ولی من که شاگردش نیستم نصفه شب بشینه نصیحت ، یا بشینه تنبیه کنه ، همیشه میگه این کار تقاص اون کارت ، خیلی خیلی حساسه ، حوصله آدم اینقدر حساس ندارم ، انعطاف‌پذیر نیست ، سخت میگیره خیلی قانون مند و خشکه ، گرچه خیلی هم مهربان و عاشقم هست ولی واقعا این نوع شخصیت رو اعصاب منه ، همیشه استرس دارم ممکنه دیگه از چی ناراحت بشه !! اینو رعایت نکنم باز یه چیز دیگه ،قانون ثابتی هم نداره اخلاقاش هنوزم که هنوزه موندم از چی خوشش میاد از چی بدش میاد خیلی فاز به فاز ، کلافم میکنه ، نمیدونم چطور منظورمو بفهمونم ، منم برعکس آدم خیلی منعطفی هستم ولی دیگه حوصله این ادا اصول ها ندارم ... باور میکنید بخاطر این اخلاقاش بارها دوست داشتم ازش جدا بشم ؟! ولی هر دور میگه عاشقتم و قضیه رو حل میکنه 

آره بهانه ای هست ، یکم همیشه حس آقا معلم داره از تربیت کردن خوشش میاد فامیلی همشون معلم هستن انگار ت ...

خب گفتم زیادی کوتاه نیان...یجاهایی باید کوتاه اومد یجاهایی باید میخو کوبید...خیلی لی لی ب لالاش نزارید اگه از کاری ک کردین مطمینید درست بوده دلیل نداره نگران باشید الان ممکن ناراحت بشه...

خب گفتم زیادی کوتاه نیان...یجاهایی باید کوتاه اومد یجاهایی باید میخو کوبید...خیلی لی لی ب لالاش نزار ...

چیکار کنم دیگه تکرار نکنه ، خوشم نمیاد از خونه بزنه بیرون 

خب چیکار کنم خوابم نمیاد همش سقفو نگاه کنم ؟! شما باشی چیکار میکنی ؟!

خوابتنمیبم در حالت دراز کشیده اییه الکرسی وچهار قل بخون سعی کن حفظبخونیش بلافاصله خوابت میبره واسه جنیتم خوبه