شوهر من رفت سر کار ، به خوابش خیلی حساسه ، دیر اومد از سر کار اومد من خواب بودم بعد نصفه شب بخاطر بارداری بیدار میشم میرم جیش دیگه خوابم نمی بره ، میام تو نی نی سایت دیدم یکی یه فیلم از اینستا گذاشته با اینکه صدای گوشیم سایلند بود یه لحظه صداش دراومد سریع قطع کردم بعد شوهرم بیدار شد ناراحت که چرا بیدارم کردی گفتم ناخواسته بود میگه چرا همش تو نی نی سایت!؟ خب بیا منو بغل کن بخواب گفتم این کارو کردم خوابم نبرد چون خیلی زود خوابیده بودم بعد شروع کرد به نصیحت که گوشی ضرر داره برای بچه و این چیزا ، میگه اگرم میخوای با گوشی باشی برو اون اتاق ، تخت فقط برای خوابه ... گفتم همش برام تعیین تکلیف میکنی و من اینطوری کم کم چشمم خسته میشه رو تخت خوابم میبره ، من چیکار کنم تو زیادی حساسی، با صدای مورچه هم بیدار میشی ، میگه تو خودخواهی و منم گفتم تو قلدری و تعیین تکلیف میکنی ، هیچی دیگه یه ساعت پیش رفت بیرون از خونه منم پشت سرش زنگ نزدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به خاطر چیزای بی ارزش بد اخلاقی نکنید....شوهرت راست میگه تخت خواب فقط برا خوابه و ....اگه خوابت نمیب ...
آخه اینقدر حساسه به خوابش که هیچی نشده بیدار میشه هضم نمیکنم اینقدر خواب سبک با این همه خستگی ، اگه این پهلو اون پهلو هم بشم بیدار میشه ، کتاب بخونم هرچقدرم کتاب ورق بزنم بیدار میشه
خب منم اول این کارو کردم ولی خوابم نبرد چون من زود خوابیدم دیگه خوابمو کرده بودم به نظرم حق نداره درین حد بخاطر یه همچین مسیله ای ناراحت بشه بزنه بیرون