2777
2789
عنوان

شما قاضی ...!!!

462 بازدید | 24 پست

شوهر من رفت سر کار   ، به خوابش خیلی حساسه ، دیر اومد از سر کار اومد من خواب بودم بعد نصفه شب بخاطر بارداری بیدار میشم میرم جیش دیگه خوابم نمی بره ، میام تو نی نی سایت دیدم یکی یه فیلم از اینستا گذاشته با اینکه صدای گوشیم سایلند بود یه لحظه صداش دراومد سریع قطع کردم بعد شوهرم بیدار شد ناراحت که چرا بیدارم کردی گفتم ناخواسته بود میگه چرا همش تو نی نی سایت!؟ خب بیا منو بغل کن بخواب گفتم این کارو کردم خوابم نبرد چون خیلی زود خوابیده بودم بعد شروع کرد به نصیحت که گوشی ضرر داره برای بچه و این چیزا ، میگه اگرم میخوای با گوشی باشی برو اون اتاق ، تخت فقط برای خوابه ... گفتم همش برام تعیین تکلیف میکنی و من اینطوری کم کم چشمم خسته میشه رو تخت خوابم میبره ، من چیکار کنم تو زیادی حساسی، با صدای مورچه هم بیدار میشی ، میگه تو خودخواهی و منم گفتم تو قلدری و تعیین تکلیف میکنی ، هیچی دیگه یه ساعت پیش رفت بیرون از خونه منم پشت سرش زنگ نزدم

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چیزی ک نگفته برای سلامتی خودت گفته.حتما لحنش قلدری بوده.

خب چیکار کنم خوابم نمیاد همش سقفو نگاه کنم ؟! شما باشی چیکار میکنی ؟!

من شوهرم همیشه میگه دوس دارم دستاتو بگیرم خوابم ببره،یا بغلم کن خوابم ببره.چون ارامش میگیره.

شوهر شما هم دوس داشته بغلش کنی تا آروم بشه بخوابه.

حالا هم دیر نشده بزنگ بهش آشتی کنین😉

دچار باید بود... ❤️
به خاطر چیزای بی ارزش بد اخلاقی نکنید....شوهرت راست میگه تخت خواب فقط برا خوابه و ....اگه خوابت نمیب ...

آخه اینقدر حساسه به خوابش که هیچی نشده بیدار میشه هضم نمیکنم اینقدر خواب سبک با این همه خستگی ، اگه این پهلو اون پهلو هم بشم بیدار میشه ، کتاب بخونم هرچقدرم کتاب ورق بزنم بیدار میشه 

من شوهرم همیشه میگه دوس دارم دستاتو بگیرم خوابم ببره،یا بغلم کن خوابم ببره.چون ارامش میگیره. شوهر ش ...

خب منم اول این کارو کردم ولی خوابم نبرد چون من زود خوابیدم دیگه خوابمو کرده بودم به نظرم حق نداره درین حد بخاطر یه همچین مسیله ای ناراحت بشه بزنه بیرون 

منم خوابم نبره میام تو نینی سایت😂 ولی اول میزارم شوهرم بخوابه! 

خواب بود یهو بیدار شد بخاطر یه صدای صدم ثانیه ای ،خب پیش میاد نباید بخاطر به پیشامد مجازات بشم که

خب منم اول این کارو کردم ولی خوابم نبرد چون من زود خوابیدم دیگه خوابمو کرده بودم به نظرم حق نداره در ...

اها زده بیرون.فکر کردم رفته سرکار.

خب خواب سبکش مشکل خودشه.شما میبینی حساسه برو یه جا دیگه دراز بکش برو نینی سایت.

دچار باید بود... ❤️
اها زده بیرون.فکر کردم رفته سرکار. خب خواب سبکش مشکل خودشه.شما میبینی حساسه برو یه جا دیگه دراز بکش ...

خب منم کم کم چشام خسته میشه میخوابم دیگه ، برم یه جای دیگه تا بیام خوابم باز میپره 

ی چیز بگم ناراحت نشست ولی تو مقصری،

خسته و کوفته از سر کار اومده بخوابه تو هم کنارش هی جیر جیر صدا کنی خب معلومه ،تازه قیافه حق ب جانبم میگیری

نکن عزیز من،بیا ببین مردم سر چیا دعوا میکنن شوهراشون چ مشکلایی ک ندارن

خب منم کم کم چشام خسته میشه میخوابم دیگه ، برم یه جای دیگه تا بیام خوابم باز میپره 

خب شما خونه ای درست شماهم تو خونه زحمت میکشی اما شما میتونی خوابتونو مدیریت کنی ایشون ک نمتونه کارشو بندازه جلوتر و زودتر بیاد...فک میکنم چون باردارید حساس شدین