صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 عنوان شوهر بجباز 211 بازدید | 17 پست سلام خانوما من از يكشنبه با شوهرم دعوا داريم كارمون به جاهاى باريكم رسيده وف فلان اطرافيانم همه ميگن طلاق منم امروز رفتم مشاور مشاور گفت برو شام بپز دعوتش كن فلان اومدم دقيقا همون كارم كردم گفتم بيا گفت نميخورم ديروز من خريده بودم چطور تو نخوردى!!!!!منظور اين مرد چيه ديگه آخه خسته شدم بخدا خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔 1397/05/25 | 22:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48695 اختلافاتونو ب خانواده ها نکشونید !!!!!!!! ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
مریمmc عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 5888 خوب اونم ناز کرده دیگه میرفتی میگرفتی میزاشتیش پا میز توهم که با هر فرتی ساز مخالف نزن دیه کوتاه بیا
صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 خوب اونم ناز کرده دیگه میرفتی میگرفتی میزاشتیش پا میز توهم که با هر فرتی ساز مخالف نزن دیه کوتاه بیا ديروز زده تو گوشم دلم ازش پره با خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔
صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 اختلافاتونو ب خانواده ها نکشونید !!!!!!!! اولين باره كه اين غلطو كردم خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔
مریمmc عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 5888 ديروز زده تو گوشم دلم ازش پره با 😑توهم با پشت دست میرفتی واسش
maryam88 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1823 مردا برخلاف ظاهرشون خیلی دلشون کوچیکه زود کوتاه میان برو پیشش بهش بگو اگه نخوری منم نمیخورم بعد برو تو اتاق الکی صدای فین فین گریه دربیار مطمئن باش میاد دنبالت بعد قبل از اینکه برید سر شام دستاشو بگیر زل بزن به چشماش حرفای توی دلتو بزن اونم حرفاشو بزنه همدیگه رو ببوسید بریم شام بخورید امشبم که شب جمعه س دیگه تمومه آشتی آشتی فردا برو تو کشتی 💕💕 زیاد خوب نباش.....داستان میشه💕💕
صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 😑توهم با پشت دست میرفتی واسش والا نزده ميخورم بزنم كه ديگه هيچ خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔
رزی_مامی_پرهام عضویت: 1395/08/13 تعداد پست: 837 خوب ما در جریان اختلافات شما نیستیم که بدونیم حق با کیه اما مشاور های ایران فقط بلدن همینو بگن برو یه شام خوب بپز ماچ به خودم 😘😘😘😘خودم خیلی دوست دارم❤❤
صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 مردا برخلاف ظاهرشون خیلی دلشون کوچیکه زود کوتاه میان برو پیشش بهش بگو اگه نخوری منم نمیخورم بعد برو ... اتفاقا پاشدم اومدم تو اتاق فين فين الكي نه واقعا زجه زنان گريه كردم محل نداد پاشدم رفتم حموم اومدم خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔
ریمان عضویت: 1391/06/08 تعداد پست: 5491 اگه مشكل غيرقابل حلي نيستلجبازي رو هردو بزاريد كنار و اشتي كنيد خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
maryam88 عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1823 اتفاقا پاشدم اومدم تو اتاق فين فين الكي نه واقعا زجه زنان گريه كردم محل نداد پاشدم رفتم حموم اومدم&n ... پس کار بیخ پیدا کرده حسابی 💕💕 زیاد خوب نباش.....داستان میشه💕💕
صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 اگه مشكل غيرقابل حلي نيست لجبازي رو هردو بزاريد كنار و اشتي كنيد والا از قديم ميگن گناه يك طرفه نيس اما همسر من بيش از حد لجباز و دل سنگه بخدا خستم كرده منم بخاطر حرف مشاور پختم اگه نه دست شكسته زده تو گوشم خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔