2777
2789
عنوان

شوهر بجباز

211 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من از يكشنبه با شوهرم دعوا داريم كارمون به جاهاى باريكم رسيده وف فلان اطرافيانم همه ميگن طلاق منم امروز رفتم مشاور مشاور گفت برو شام بپز دعوتش كن فلان اومدم دقيقا همون كارم كردم گفتم بيا گفت نميخورم ديروز من خريده بودم چطور تو نخوردى!!!!!منظور اين مرد چيه ديگه آخه خسته شدم بخدا 

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اونم ناز کرده دیگه میرفتی میگرفتی میزاشتیش پا میز توهم که با هر فرتی ساز مخالف نزن دیه کوتاه بیا

ديروز زده تو گوشم دلم ازش پره با

مردا برخلاف ظاهرشون خیلی دلشون کوچیکه زود کوتاه میان برو پیشش بهش بگو اگه نخوری منم نمیخورم بعد برو تو اتاق الکی صدای فین فین گریه دربیار مطمئن باش میاد دنبالت بعد قبل از اینکه برید سر شام دستاشو بگیر زل بزن به چشماش حرفای توی دلتو بزن اونم حرفاشو بزنه همدیگه رو ببوسید بریم شام بخورید امشبم که شب جمعه س دیگه تمومه آشتی آشتی فردا برو تو کشتی

💕💕 زیاد خوب نباش.....داستان میشه💕💕
مردا برخلاف ظاهرشون خیلی دلشون کوچیکه زود کوتاه میان برو پیشش بهش بگو اگه نخوری منم نمیخورم بعد برو ...

اتفاقا پاشدم اومدم تو اتاق فين فين الكي نه واقعا زجه زنان گريه كردم محل نداد پاشدم رفتم حموم اومدم 

اگه مشكل غيرقابل حلي نيست

لجبازي رو هردو بزاريد كنار و اشتي كنيد

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
اتفاقا پاشدم اومدم تو اتاق فين فين الكي نه واقعا زجه زنان گريه كردم محل نداد پاشدم رفتم حموم اومدم&n ...

پس کار بیخ پیدا کرده حسابی

💕💕 زیاد خوب نباش.....داستان میشه💕💕
اگه مشكل غيرقابل حلي نيست لجبازي رو هردو بزاريد كنار و اشتي كنيد

والا از قديم ميگن گناه يك طرفه نيس اما همسر من بيش از حد لجباز و دل سنگه بخدا خستم كرده منم بخاطر حرف مشاور پختم اگه نه دست شكسته زده تو گوشم