2821
2789
عنوان

سوال شرعی

91 بازدید | 8 پست

برنجی رو موقع شستن توش فضله موش پیدا کردم.

دادم دخترم ببره بریزه کنار باغچه تا پرنده ها بخورن. سینی داده بودم بگیره زیرش ابش چکه نکنه. برگشتنی دیدم سینی رو کج گرفته آبش ریخته رو موکت.

بنظرتون اون آب نجس یا پاک،؟

(پی نوشت: مقدار برنجی ک اصراف شد خیلی کم بود و البته خودم خیلی ناراحت شدم)

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
لطفا کسانی ک مطمئن هستن جواب بدن

عزیزم زنگ بزن دفتراقای مکارم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرسش : اگر برنج خیس کرده باشیم اما قبل از آبکش کردن متوجه وجود فضله موش در آن شویم تکلیف چیست؟
پاسخ : اگر به اندازه ای در آب بوده است که نجاست به داخلش نفوذ کرده یا پخته شده باشد خوردن آن حرام است. چون برای پاک شدن باید آب درونش جریان پیدا کند و صرف نمناک شدن کافی نیست، چون صدق غَسل پیدا نمی کند؛ ولی اگر ظاهر آن را آب بکشند پاک است و چیزی را نجس نمی کند. در هر صورت می توان به عنوان خوراک حیوانات از آن استفاده کرد.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز