2777
2789
عنوان

زن دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 31 پست

اگه دنبال بازدیدی هیچ واگر دنبال راه حل بازهم هیچ زیرا ما نه قانون گذاریم و نه در حدی هستیم که راهنمایی کنیم یا مشاور یا سازش

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
هيچي ديك بايد بميره نميدونم والا من عقيده م اينه اك زن اول همه چي تموم باشه سراغ دوميش نميره

مگه همه شوهرا همه چی تمومن؟😑

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنده خدا جوونه که.چرا شکایت نمیکنه؟

شکایت کرده مثلا دادگاه داره رسیدگی میکنه

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

مگه همه شوهرا همه چی تمومن؟😑

همون مگه شوهر کامل داریم؟باید بریم سراغ یکی دیگه؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
شکایت کرده مثلا دادگاه داره رسیدگی میکنه

شوهرش چی میگه؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
از ۹۶/۸ تا حالا،فقط ۷ تا کامنت داری. برا جنجال تاپیک زدی؟؟

من اصلا سال ۹۶ نبودم کمتر خیال پردازی کن

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

من اصلا سال ۹۶ نبودم کمتر خیال پردازی کن

حداقل یه نگاه به تاریخ عضویتت مینداختی بعد ریپلایم میکردی 😕

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

هيچي ديك بايد بميره نميدونم والا من عقيده م اينه اك زن اول همه چي تموم باشه سراغ دوميش نميره

متاسفم برای تفکراتت.تا وقتی زنها به همدیگه رحم نکنن مردها از آب گل آلود ماهی میگیرم.

متاسفم برای تفکراتت.تا وقتی زنها به همدیگه رحم نکنن مردها از آب گل آلود ماهی میگیرم.

چرا متاسف وا هركس ي عقيده اي داره دليل نميشه قبول نداري اينطور بگي

حالا ك رحم ندارن بايد چكاركرد؟!

يكي ديك زنش شده منو دندون ميكني

نمیدونم باور میکنی یانه ولی من بخدا هنوز یک هفته هم نشده اومدم نی نی سایت خودم رفتم نگاه گردم داشتم از تعجب میمرد م حتی پستامم به هفت تا نمیرسه

بعدشم کلا دوتا پست دارم  نگاه کن اولین پستم تاریخش برای چند روز پیشه

نمیدونم باور میکنی یانه ولی من بخدا هنوز یک هفته هم نشده اومدم نی نی سایت خودم رفتم نگاه گردم داشتم ...

آخه نمیشه که !حتما سال۹۶ عضو شدی و تا حالا از کاربریت استفاده نکردی 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

آخه نمیشه که !حتما سال۹۶ عضو شدی و تا حالا از کاربریت استفاده نکردی 

ن بابا مطمئنم چون من هفته پیش بهم گفت نی نی سایت چیه اصلا بعدش اون عضوم کردو واسم اسم گذاشت