2777
2789
عنوان

چکارکنم

97 بازدید | 16 پست

شوهرم صبح برای اولین روز کلاس آموزشی مربوط ب رشتش رفت ظهر ک اومد داشت تعریف میکرد گفت مربیه خانمه فقط دونفر کارآموز بودن کلاس تق لق بود بعدگفت مربیه گفت خانمت رشتش چیه؟هم رشتته؟ حساس شدم تو دلم ،گفتم خانمه چند سالشه شوهرم سریع فهمید دارم اذیت میشم نامرد باخنده گفت همسن مامانمه ولی گفت ی دختر خوب سراغ دارم، بعد من گفتم خب بقیش،داشتم عصبی میشدم،شوهرم گفت نمیگم تو حساسی،دعوامون شد خ گریه کردم ،من و شوهرم هردو ازدواج دوممونه،شوهر سابقم معتاد وفاسد شدیدا بود،اینم میدونه همش اذیتم میکنه بعد میگه تو بخاطر زندگی قبلیت حساسی رو من ،ولی خودش داره منو تحریک میکنه،چکارکنم الانم داره اشکم میریزه حتی منت کشی بعد دعوا هم نمیکنه بی خیاله خیلی

واااا الکی زندگیتو تلخ نکن...

شوهرمنم میره دانشگاه اونم آزاد,دیگه خودت میدونی دانشگاه آزاد جقد دختراش جلفن ولی بهش مطمینم چرا الکی گیر بدم

همسرم و دخترم زندگیمن  خدایا مرسی از لطفت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساسیت نشون نده به هرحال چه بخوای یا نخوای همسرت تو جامعه ممکنه با خانومای زیادی برخورد داشته باشه، بخوای به خاطر هر کدومش اعصاب خودت رو خراب کنی و با شوهرت بحث کنی زندگیت جهنم میشه. سعی کن بی تفاوت باشی

حال خوب از درون میاد🌱🌸

خانوم جان چون یه سابقه ذهنیه منفی ازشوهرِ سابقتون داشتید الان حساس شدید

نمیشه که همه مربی ها در هرزمینه ای اقا باشن چون شاگردانشون ممکنه آقایون متاهل باشن و همسراشون حساس باشن که 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دفعه قبلم اومدیم واس اجاره خونه خانمه خ ارایش کرده بود من اون چند روز درگیر بنگاه اینا بودیم رنگ پریده بودم با پول کم خونه پیدا نمیشد اخه،بعد با خانمه اومدیم بالا خونه رو نشون بده بعد رفت پایین شوهرمم پایین بود هرچی صبر کزدم نیومد رفتم پایین دیدم تنهاست یهو گفته چرا اومدی لابد بهم شک کردی دیگه از اونروز همش بهم نیگ تو شکاکی

حساسیت نشون نده به هرحال چه بخوای یا نخوای همسرت تو جامعه ممکنه با خانومای زیادی برخورد داشته باشه، ...

ن من مشکلم رفتار شوهرمه اینک سریع گرم میگیره بعد میگه چیزی تو دلم نیس آمار همه چی میده بعد با بدجنسی ب من میگه دختر بهم معرفی کردن همه از من خوششون میاد اخرم میگ الکی گفتم

ن من مشکلم رفتار شوهرمه اینک سریع گرم میگیره بعد میگه چیزی تو دلم نیس آمار همه چی میده بعد با بدجنسی ...

نکنه میخواد تو رو اذیت کنه اینجوری میگه؟ هان؟ شاید میخواد سر به سرت بذاره

حال خوب از درون میاد🌱🌸

واسه این چرت و پرتا گریه میکنی؟

زن قبلیش سرد و بی احساس بوده یبارم تو زندگیشون اشک نریخته اینم بعد نمازاش دعا کرده بود اینبار زن احساسی بگیره میگه امام زمان چند برابر بهم داده ایندفه خ حساس از آب دراومد

نکنه میخواد تو رو اذیت کنه اینجوری میگه؟ هان؟ شاید میخواد سر به سرت بذاره

ی مدت باهاش سرسنگین باشم شاید درست بشه اخه همش حرصمو درمیاره میبخشم ب کاراش فک نمیکنه چه تاثیری داره حرفم میزنم میگ پرحرفی،ولی اون شوهرم خراب بود ولی خ نازمو میکشید این یکی عین یخه

ی مدت باهاش سرسنگین باشم شاید درست بشه اخه همش حرصمو درمیاره میبخشم ب کاراش فک نمیکنه چه تاثیری داره ...

بشین باهاش صحبت کن زودتر مشکل رو حل کن، اونجوری باید چند روز اعصاب خودتو خراب کنی

حال خوب از درون میاد🌱🌸

واااا الکی زندگیتو تلخ نکن... شوهرمنم میره دانشگاه اونم آزاد,دیگه خودت میدونی دانشگاه آزاد جقد دختر ...

من اول ک حساس نبودم خودم مشهد بزرگ شدم اصلیتم شمالیه شوهرمم ترکه شماله مامانم و چند نفر غریبه بهم گفتن شوهرتو نیار مشهد ببر شمال،اینجا میدزدنش ازت،حتی یبار مرد صاحبخانه ک رفتیم خونشو اجاره کنیم ج شوهرم بهم گفت دخترای مشهدی ندزدنش،خوبه خ خوشگل نیس خ ساده هست