2777
2789

همون كه باباش گفته بود پرلتونو بزارين رو پول من تا سود بياد روش؟؟

من صفحه اولش بودم زده بود قفل شده بعدشم تركيد:/ 

چي شد اخر؟؟؟؟

هیچی پدرو دختر خیلی پر رو متوقع تشریف داشتن و پسره خیلی با ادب و با مامانت و با فرهنگ بود 

دختره همش تهدید کرد 

این یه دختر حال بهم زنی بود ک نگو 

همون بهتر ک نخوندی

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره یادم افتاد دلم واسه محمد سوخت😐

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
دوباره یادم افتاد دلم واسه محمد سوخت😐

بیچاره محمد😂😂😂

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
هیچی پدرو دختر خیلی پر رو متوقع تشریف داشتن و پسره خیلی با ادب و با مامانت و با فرهنگ بود  دخت ...

بیچاره محمد😑😁

ولی بیشتر شبیه فانتزیاش بود وگرنه یه مرد چقد میتونه تحمل کنه و همچنان باادب و باصبوری صحبت کنه

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  

وقتی کسیو ک ب بلوغ فکری نرسیده وعین بچه۴ساله مسائل شخصیشوب باباش میگه درصورتی ک ازاخلاق بدباباش خبرداره وخودشم مثل باباشه شوهرمیدن همین میشه دیگ زندگی ی بنده خدای دیگرم خراب میکنن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
بیچاره محمد😑😁 ولی بیشتر شبیه فانتزیاش بود وگرنه یه مرد چقد میتونه تحمل کنه و همچنان باادب و باصبو ...

مردای اینطوری کم نیستن همینجوری ک اون خانوم بدتربیت شده اون اقاخوب تربیت شده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

به دختر دیکتاتور بی ادب ک حتی حرف زدن حالیش نیس رو شوهر دادن ک البته بابا چند درجه بدتر از حودشه 

و ب زور ب پسره میگن دولتی بده بزاریم بانک سودشو برداریم واسه خودمون 😒

گدا بودن اصن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
مردای اینطوری کم نیستن همینجوری ک اون خانوم بدتربیت شده اون اقاخوب تربیت شده

فکر میکنم تا یه حد آدم میتونه تحمل کنه حتی صبورترین فرد.بلاخره یروز فوران میکنه🤨😁

تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!  
2790
2778
2791
2779
2792