2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 83 پست

خوبه  ولی من میگم بارداری  زود آز دادی بتا پایینه  

اگر نبودی  دفه بعدی  تا  ۲۰ پری نزدیکی داشته باش  چون  معلومه  دیر  آزاد  کردی  تخمک رو 

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم تو بارداری حتما باید سینه درد بگیره؟اخه سر بچه اولم درد داشتم اما الان درد نداره.

منم  سر  دخترمم  درد  نمی‌کرد  ولي  الان  هم  بزرگه  شده  هم  نوش هرازگاهی تیر  میکشه  یا  می‌سوزه 

من  سوتینم  کوچیک  شده  سینه هام  هر روزه  داری  گنده تر  میشه 😥 دیروط  خیلی  درد  پریودی  داشتم  امروزا  انگاری  نه  انگار  که  بايد  پری   بياد  اصلا 

من خیلی عجولم وقتی قصد کاری میکنم تا انجام نشه اروم نمیشم.الان بدجور خورده تو ذوقم.البته اقدام با قر ...

عزیزم من سر پسر دومم بتا قبل پریود شداقدام 12 بعد شد 2 بعد شد 43 که الان پسرمم ده ماهشه ایناروهم تو فاصله سه روز چهاروز آزمایش خون دادم

الان بارداریم یا عقب انداختین؟

فعلا  عقب  انداختم  شنبه  باید  آزمایش بدم  ولی  حدسم  چیزی  جز  بارداری  نيست  چون  من  سینه هام  اصلا  کوقع  پری  بزرگی  نمیشه  پریودمم  اصلا  عقب  نمیوفته  من  مشکلی  جلو  انداختن  داشتم  قبلا  که  دارو  داشتم  میخوردم    

من  سوتینم  کوچیک  شده  سینه هام  هر روزه  داری  گنده تر  می ...

اگه سینه ت درده که حتما بارداری.چون یکی از اصلی ترین علائمش اینه.شایدم واسه جنسیت تاثیر داشته باشه ها؟مثلا پسر زود علائم نشون بده و سنگینتره اما دختر دیرتر و سبکتر؟من 3شب پیش یهو تهوع زیاد داشتم الانم شبا گاهی تهوع دارم خفیف