2777
2789
عنوان

جواب بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 83 پست
فعلا  عقب  انداختم  شنبه  باید  آزمایش بدم  ولی  حدسم  چیزی ...

شما هم عزیزم سلام اول 

دوم اینکه من بیبی چک سر پسر دومم همینطوری مثل شما بود به maysa گفتم که چطور یه منم فکرمیکنم شمابارداری انشاءالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سینه ت درده که حتما بارداری.چون یکی از اصلی ترین علائمش اینه.شایدم واسه جنسیت تاثیر داشته باشه ه ...

خدا  از  دهنت  بشنوه  اتفاقا  دلم  میخواد  پسر  داشته  با‌شم  ولی  خوبه  اگرم  نشه  مهم  نیست  زیاد  من  یه  دختر  دارم  لامقب  دختر  خیلی  شیرینه  ولي  چون  داداشم  ۷ماهه  کرد  خیلی  بی‌تاب  هستم دل‌م  می‌خواد  نشد  داداشم  رو  ببینم  یه  پسر  خدا  به  خودم  بده  حداقل  اسمش  هم  میزارم  همون  اسم  داداشم 

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹
دلم داغه ولی دستم معمولی رو ب خنک. برا پری قبلا زیر دلم درد میگرفت الان رو دلم ی کوچولو درد

فقط میتونی صبر کنی.کاش یه بی بی چک میزدی خیالت راحت میشد.نزدیکی نداشته باش تا تکلیفت مشخص شه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ
واا آخه رو خود بی بی ک اصن زده ی هفته بعد از اینکه عقب انداختیم😲ولی کی تا اون موقه صبر میکنه؟😉😉

نه نشون میده روز موعدم

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏