2777
2789
بله اگه بتونم حتما فقط درمورد رشته های مهندسی اطلاعی ندارم درمورد آلمان

من برای دندانپزشکی میخوام اقدام کنم.

میشه یه توضیحی بدی شرایطه پذیرش چطوره؟الان وقت سفارت گرفتی؟

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
من برای دندانپزشکی میخوام اقدام کنم. میشه یه توضیحی بدی شرایطه پذیرش چطوره؟الان وقت سفارت گرفتی؟

دندون عمومی؟

برای پزشکی یا دندون و دارو  عمومی(کلن تجربی) باید حتما تو ایران رتبه کنکورت خوب باشه 

(یعنی تو خود ایران قبول شده باشی) وگرنه پذیرش نمیدن 

بله همه کارامو کردم ۱۵ام میرم 

یه عکس یادگاری زیر دوربین مرگ با عزرائیل دارن همه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون ع مومی؟ برای پزشکی یا دندون و دارو  عمومی(کلن تجربی) باید حتما تو ایران رتبه کنکورت خوب ...

آره دندانپزشکی دکترای عمومی.

شما رتبت چند شد؟؟

ببین آخه من تحقیق کردم با دیپلم بخوای اقدام کنی ۲ راه داری،یا رتبت تو کنکور خوب بوده انتخاب رشته میکنی تو رشته ی مورد نظر قبول میشی بعد یه آزمون میدی مستقیم وارد دانشگاه میشی.

یا اینکه کنکور ندادی یا حالا رتبت خوب نشده میتونی ریزنمرات دیپلم و پیشو برای کالج مورد نظر بفرستی بعد اونا بهت پذیرش میدن.بعدش ۱ سال توی کالج درس میخونی آزمون میدی بر اساس نمرت وارد دانشگاه میشی.

الان من میتونم از راه دوم اقدام کنم؟؟؟

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
دندون ع مومی؟ برای پزشکی یا دندون و دارو  عمومی(کلن تجربی) باید حتما تو ایران رتبه کنکورت خوب ...

شما کنکور پارسالو شرکت کردی؟؟؟چقدر طول کشید تا بهت وقت سفارت بدن؟؟مصاحبش سخت بود؟؟

آره دندانپزشکی دکترای عمومی. شما رتبت چند شد؟؟ ببین آخه من تحقیق کردم با دیپلم بخوای اقدام کنی ۲ ر ...

من چون رتبم خوب بود اگه روش دیگه ای هم باشه ازش اطلاعی ندارم چون ازاون طریق افدام نکردم و اینکه نمیشه رتبمو نگم؟!  

خب زنگ بزن موسساتی ک اقدام میکنن بپرس

هرچند کارای منو یکی از استادام و خالم درست کردم (: 

ببخشید اطلاعی از این روش دوم ندارم 

من چون رتبم خوب بود اگه روش دیگه ای هم باشه ازش اطلاعی ندارم چون ازاون طریق افدام نکردم و اینکه نمیش ...

آره عزیزم فقط میخواستم بدونم رتبت حدودا چقدر باشه خوبه.اگر دوست نداری مشکلی نیست🙂

آره حتما زنگ میزنم

شما کنکور پارسالو شرکت کردی؟؟؟چقدر طول کشید تا بهت وقت سفارت بدن؟؟مصاحبش سخت بود؟؟

من یه سال ایران درس خوندم 

ورودی ۹۶اصفهانم

از همون اول دنبال کارای رفتنم بودم ولی خب بعد فوت مادر بزرگم یکم بیشتر طول کشید 

وقت سفارتمم یه ماه طول کشید !! و اینکه خیلیا تو اینم دلالی میکنن و برا خیلی ها بیشتر هم طول میکشه 

و مصاحبشم نه سخت نبود درمورد هدفت چرا اقدام کردی و.....

و اینکه میتونی از سایت اپلای برد کمک بگیری 

ApplyAbroad Forum
https://applyabroad.org

آره عزیزم فقط میخواستم بدونم رتبت حدودا چقدر باشه خوبه.اگر دوست نداری مشکلی نیست🙂 آره حتما زنگ میز ...

خب رتبه هر چ بهتر ، پذیرش هم درصدش میره بالاتر و اینکه حتنا باید پزشکی دولتی بیاری با اون رتبه ن آزاد و...

من یه سال ایران درس خوندم  ورودی ۹۶اصفهانم از همون اول دنبال کارای رفتنم بودم ولی خب بعد فوت ...

ممنون عزیزم.فقط یه سوال شما تو اصفهان پزشکی میخوندی؟مثلا رشته مرتبط خونده باشی نمیشه اونجا پزشکی بخونی؟

ممنون عزیزم.فقط یه سوال شما تو اصفهان پزشکی میخوندی؟مثلا رشته مرتبط خونده باشی نمیشه اونجا پزشکی بخو ...

بله من اصفهان یه سال خوندم 

نه نمیشه