2777
عنوان

منم بچه میخوام :(

561 بازدید | 93 پست

همسنا یا دخترایی ک یکی دوسال ازم بزرگترن رو میبینم ازدواج کردن بچه دارن دلم میگیره ی خانم هست همکارمه ی سال از من بزرگتره ی نی نی دختر ناز داره حسودیم میشه من 22 سالمه سنم کمه ولی نی نی دوسدارم خب  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

😆منم شوور میخوام 😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی عزیزم درکت میکنم من که چل شدم انقدر سقط آخرش دکتر گفت رحم اجاره پیدا کن یعنی خدایا کسی نیست به من کمک کنه من بچه دار بشم 😣😣😣

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
منم ٢٣ ام دوس دارم بچه داشته باشم البته من ٨ ساله منتظرم  تاخداخودش نخواد نمیشه

من هنوز مجردم    

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

من متوجه نشدم ازدواج کردی بچه میخوای؟یا هنو ازدواج نکردی؟😁من یه سال از تو بزرگترم ۵ سال میخواستم نشد الان حکمت کارِ خدا رو فهمیدم عجله نکن دیر و زود داره

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
الهی عزیزم درکت میکنم من که چل شدم انقدر سقط آخرش دکتر گفت رحم اجاره پیدا کن یعنی خدایا کسی نیست به ...

ناامید نشو عزیزم 

ایشالله ک بچه دار میشی 

آره عزیــزم 😏 حــق بــا  توعـــه 👎   
با کی بیارم      

گرده افشانی کن

فرق تو با همه جاهایه تو دنیا🌎 واسم اینه   اینکه آغوش تو بی خطر ترین جایه زمین پای تو که درمیون باشه من این جونو میذارم..من که بالاتر از زندگی چیزی رو ندارم 😔
دخترم از هر لحظه زندگی خودت لذت ببر نی نی هم به موقع میاد.خودتو با دیگران مقایسه نکن.شاد باش

حس مادری رو خیلی دوسدارم حسودیم میشه ب اینایی ک نی نی دارن