2777
2789

فقط میخوام اینو بگم ک ما بعضی وقتها دلمون میگیره و از دست خدا دلگیر میشیم ک مثلا چرا زندگی فلانی اینطوری هست زندگی من نیست ،،، و خدا ب ما نشون میده ک باید همیشه شکرگزار باشیم .... چون جایی ک هستیم بهترین جایی هست ک میتونیم باشیم ... 

من از وقتی یادمه هی میخواستم تو زندگی جای این و اون باشم ... هنوزش هم همینه!! 

من حدود ۱۰ سال پیش از ایران اومدم بیرون، و برای اینکه بتونم برم دانشگاه و درس بخونم باید یه سری کلاس زبان میرفتم ک زبان خودم برسونم ب حد آکادمیک، توی اون کلاس زبان دو تا دختر بودن ک من همیشه حسرت زندگی اون دو تا رو میخوردم... ا‌ون موقع من باید با اتوبوس میرفتم این ور اون ور.. کار نداشتم و زندگی ام کلا سخت بود ... یکی از اون دخترها ۳ ماه بود ار ایران اومده بود از طریق ازدواجی ک تا گواهینامه اشو گرفته بود سر ۳ ماه شوهرش براش ماشین صفر خریده بود.. هر روز هم ک میومد کلاس میگفت دیروز شوهرم برام اینو خرید انو خرید.... مسافرت میرفتن با هم ... یعنی یه روز نبود ک من بگم خدایا خوش ب حالش کاشکی من جای اون بودم.... از اون روزا چند سالی گذشت و حدود ۲/۳ سال پیش بود ک اون دوستم با من تماس گرفت ک هروقت رفتی بیرون بگو منم بیام 

اینم بگم ک من مجردم و با دوستای مجردم بیش‌تر میگردم .. یکم تعجب کردم چون اون ک همیشه با شوهرش بود.. خلاصه یه شب اومد خونمون و گفت ک داره از شوهرش جدا میشه ... یعنی چیزای ک تعریف می‌کرد من هر روز خدارو شکر میکردم ک جای اون نبودم این اواخر جای خواب هم نداشت ک اومده چند مدتی پیش من !!! 

یکی دیگه از دوستام ک اونم توی همون کلاس زبان بود ، شرایط آش کاملا مث این دوستم بود ، ازدواجی اومده بود یه چند سالی، همه چی داشت و یک روز هم تو زندگی آش کار نکرده بود .... مسافرتهای آنچنانی ، خونه مجلل و هر چی ک فکرشو بکنید ....

چند وقته پیش این دوستم هم چند بار گفت بریم قهوه بخوریم ، چند روز پیش ک رفتم دیدمش ، دیدم چقد افسرده شده، داره طلاق میگیره و اصلا حال و هوای خوبی نداره !!! 

جالبه ک هر دوی اینا ب من گفتن کاشکی ما جای تو بودیم 

و من گفتم یه روز هم من دوست داشتم جای شما باشم !!! 

کم کم دارم یاد میگیرم جای هیچ کس تو زندگی نمیشه بود 

باید بهترین خودت باشی ک یه روز همه بخوان جای تو باشن !!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا دیدم اونهایی ک دلم میخواست مثل شون باشم اونا خودشو میخوان مثل من باشن دیگه دست از مقایسه برداشتم الانم زندگی آرومی دارم چون فکرم آروم و فقط ب خودم و پیشرفت خودم فکر میکنم 

دل من قفل شده و معطل ی کلیده 💃💃💃💃💃💃بله؟👂. بعله دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن شوهر دارم و تا کلید نرفته تو حلقم تریبون رو رها کنم😂😂😂😎😎😎😎
بخاطر اینکه مدام خوشی ها رو میگفتن و داده منفی از بقیه جذب میکردن 

اکثرا افرادی که خوشبختیشونو جار می زنن تو اینستا تل و... اخرش طلاق می گیرن نمی دونم شاید اه مردم یا چیزهای دیگه می گیرتشون

چون فقط ظاهر زندگی بقیه رو میبینیم ودقیقا نمیدونیم تو زندگیشون چه خبره. منم خیلی وقت شده حسرت زندگی یکی روخوردم ولی وقتی بیشتر باهاش آشنا شدم ودرجریان زندگیش بودم دیدم اون چیزی که فکر میکردم نبوده همه کم کاستی ویه سری مشکلات دارن

نه من فک نمیکنم !!!هیچ کدومشون شوهراشون دوست نداشتن و فقط واسه اقامت زندگی کردن !! 

عزیزم چه بخوایم و چه نخوایم کیفیت زندگی کردن مهمه. دو نفر رو با شرایط یکسان انسانی و زندگی های متفاوت در نظر بگیر، یکی فقیر و ناراحت ، یکی غنی و راحت. اولی طلاق میگیره بیشتر کوبیده میشه و دومی طلاق میگیره و یادش میره.