2777
2789
خورد به علی صبوری اون خیلی طرفدار داره یه حسی بهم میگه سری بعد حذف میشه 

صبوری بد نیست ولی بدم میاد همش وسط اجراش میخنده یعنی چی

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خوشم نمیاد که میخنده..واقعا یه جوریه ..ولی اجراهاش قشنگ بود با فاکتور گرفتن از خنده هاش

دیدی گاهی وقتا از یه چیزایی می بری ولی نمیتونی رهاش کنی،،،خیلی زجر اوره🙃

افرین افرین😂😂😊

ع...شو دربیارین😂😂😂😂😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

اصلا یه جوریه  کلا انگار تو گروه فرهاد اییش نیست  با وحیدم زیاد صمیمی نیست  

وحید اصلا اعتماد به نفس نداره  ولی اجرای ایت خیلی مسخره بود من اصلا نخندیدم  ولی وحید هوون نصفه نیمشم کلی خنده دار بود  

حرف های رامبدم احتمالا حرفای نگاز جواهریان هست کلا خیلی بد عنق و مثلا قانون مند  هست  مخ رامبدم شستوشو داده با حرفاش علیه وحید  

اصلا یه جوریه  کلا انگار تو گروه فرهاد اییش نیست  با وحیدم زیاد صمیمی نیست   وحید اص ...

خخخخخ اره من از رو احساس رای ندادم واقعا به اجرای آیت نخندیدم که بخوام بهش رای بدم و ب نظرم وحید واقعا استعدادشو داره. اگه با اشکان خطیبی کار کنه خیلی خوب میشه.

تو همان صبح عزیزی و دلیل نفسی... که اگر بازنیایی به تنم جانی نیست!
بیاید همگی بازم به وحید رای بدیم رامبد بازم ضایع شه😂😂😂😂😂😂😂😂

ولم کن تو رو خدا.

واسه ضایع شدن رامبد، عقلمون رو ببریم زیر سوال؟ :))

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بیاید همگی بازم به وحید رای بدیم رامبد بازم ضایع شه😂😂😂😂😂😂😂😂

طفلی این همه بغلش کرد مثل ماست وایستاده بود نکاش میکرد با یه حالتی که حق ما بود   اصلا هم مردم احساسی رای ندادن  اجرای ایت جالب نبود خب  نظز من البته