2777
2789
بیخیال بابا یه چی گفتم من اصن رای ندادم به هیچ کدوم ولی از صحبتای رامبدم لجم گرفت

رامبد که قبول دارم لج دراره.

ولی وحیدم دیگه خیلی بچه ننه ست.

آخر جمله م :) رو گذاشتم که متوجه بشی جمله م اعتراضی نبود دوست خوبم. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بیخیال بابا یه چی گفتم من اصن رای ندادم به هیچ کدوم ولی از صحبتای رامبدم لجم گرفت

ب نظرر من ک رامبد واقعا حرف حق و زد.. حق آیت بود ک بره بالا خیلیییی خوب اجرا کرد خیلیییم خندیدن ب اجراش واقعا عالی بود، همین ک وحید نتونست اجرا کنه ینی اونقدری اماده نیست ک بره بالاتر ، بالا هم رفت صد در صد حذف میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اجراهاي وحيد خيلي خوبن منهاي اجراي اخرش كه گند زد من خوشم مياد ولي يني چي كه مرد انقد سست عنصر و شكننده باشه انقدري كه وحيد تو خندوانه گريه كرده من تو زندگيم گريه نكردم خوب نيست اين اخلاقش.

ب نظرر من ک رامبد واقعا حرف حق و زد.. حق آیت بود ک بره بالا خیلیییی خوب اجرا کرد خیلیییم خندیدن ب اج ...

بله حذف میشه ولی بین اون دوتا مردم اونو بیشتر دوست داشتن حالا شما مرحله بعد ببین اگه خوب نباشه مردم قطعا رای نمیدن چون رقیبش قوی و خوبه و به اون رای میدن در واقع وحید شانسی که اورد این بود که مردم آیتو دوست نداشتن

بله حذف میشه ولی بین اون دوتا مردم اونو بیشتر دوست داشتن حالا شما مرحله بعد ببین اگه خوب نباشه مردم ...

انقد ک گریه کرد مردم دلشون سوخت و اینکه رامبد بد رفتار کرد 😢

ولی حالا که بستر آماده شده از این تریبون اعلام می کنم از امیرحسین قیاسی خوشم میاد

لایکای این پستم نشون میده که واقعا با استعداد و باهوش و کیوته و خوش بختانه یا از دید من متاسفانه 😅 طرفدار زیاد داره