2777
2789
چه جالب منم همین مشکل دارم بعضی وقتا کارا وحرفایی میزنه دهنم بازمیمونه بعصی وقتا هم مثل امروز میکنه

دیگ براتموم شد بهش گفتم نرو جایی ک من نمیخام رف گفتم برگردنیومد گفتم ینی همه چی تموم گف هری گفتم خدافظ جواب نداددلم مبخاد برم دادگاه مهرمو بزارم اجرا چششو دربیارم دیگ پرو بازی درنیاره دیگ بخاطره چن تااشغال منو کنارنزاره

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن زوده طلاق راه اخر.چندروز سرسنگین باش باهاش مردا داغ میکنن نمیدونن چی میگن بعدش میفهمن چی شده 

دیگ کاره ما ازسرسنگینی گذشته اه خیلی حالم بده دلم میخاد برم جیغ بزنمممممممم اون روانی بادکترو داروام خوب نشد اگ بدونی چ حرفای زشتی بهم میزنه

مشاوره رفتین ؟؟

اره مشاوره دکتر کوفت زهرمار۳ماهی ک قرص میخورد مث ادم شده بود زندگیم بهشت بود از روزی ک تموم شد دارو هاش دوباره ب حال اولش برگش دیگ خسته شدممممم

اگه میبینی مرد زندگی نیست وایده الایی که میخوایی نداره ونمیتونی تحملش کنی همین امروز جدا بشی بهتراز بعدعروسیه حداقل بزرگترینش اینه دختریت ازدست ندادی وازدست یه ادم بیخود راحت شدی

اگه میبینی مرد زندگی نیست وایده الایی که میخوایی نداره ونمیتونی تحملش کنی همین امروز جدا بشی بهتراز ...

مشکلم اینه ک اون پست فطرت دختریمو ازم گرفتو الان باخیال راحت داره جولان میده من خیلی بدبختو بی کسم

جدی؟؟ متاسفم بخاطر همین چیزاس میگن دوران نامزدی رابطه کامل نداشته باشین

دیگ تاسف فایده نداره.من خودم گورمو کندم تواین زندگی برام دعاکن خیلی دلشکسته ام