2777
2789

منم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دلم گرفته امروز رفتیم خرید جهیزیه ای که پای نامزدم وتو مغازه پیش جاری وپدرشوهرم وفروشنده داد زد ...

توام مث منی بیس روز دیگ عروسیمه انگار میخام ب قتلگاه برم انقد ک داغونم انقد ک عذاب میکشم 

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

منم دلم گرفته.به ساعت پیش با مامانم دعوا کردم.میدونه حاملم و تاب و تحملم کمه اینقدر سر مسایل الکی غر غر میکنه سرکوفت میزنه که باهاش دعوام میشه.خیر سرم اومدم خونش استراحت مطلق شدم.فردا صبح میخوام بارم رو ببندم برم خونه خودم

پس همدردیم چرا این حس داری

چون اذیتم میکنه بی احترامی بی حرمتی نادیده گرفتن ینی میدونی یه روز بقدری رمانتیکه و خوب و عاشقه ک نمیشه تصورش کرد ولی یه روزم انقدپست و بدمیشه ک نمیشه هضمش کرد دلم میخاد بمیره این زندگی لعنتی تموم شه دیگ خسته شدم

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...
چون اذیتم میکنه بی احترامی بی حرمتی نادیده گرفتن ینی میدونی یه روز بقدری رمانتیکه و خوب و عاشقه ک نم ...

چه جالب منم همین مشکل دارم بعضی وقتا کارا وحرفایی میزنه دهنم بازمیمونه بعصی وقتا هم مثل امروز میکنه