2777
2789

سوپ چی میخوای درست كني؟؟ 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هويچ و پياز رو رنده ميكنم به همراه مرغ ميذارم بپزه نمك و زردچوبه هم ميزنم. بعداز اينكه پخت رشته سوپ ميريزم به همراه رب و در اخر يدونه تا دوتا عصاره ي مرغ ميريزم يكم ابغوره و در اخر زرشك پاك شده و شسته شده اضافه ميكنم با ليمو ترش تازه سرو ميكنم ما عاشق اين سوپيم😊😊سوپ ورميشله.

خداياشكرت....❤️ 
من هويچ و پياز رو رنده ميكنم به همراه مرغ ميذارم بپزه نمك و زردچوبه هم ميزنم. بعداز اينكه پخت رشته س ...

ممنون گلم امتحان میکنم

نمیشه مرغ نریزم؟

اخه همسرم نباید مرغ و گوشت بخوره

خب ،جونم برات بگه .... اول از همه یه تیکه مرغ میزاری البته من همیشه با مرغ برنج نیم دون هم می ریزم، وقتی که مرغ پخت در میارمش و ریش ریش میکنم، تو این فاصله هویج و قارچ هم می ریزم، و بعد مرغم رو بهش اضافه میکنم، حالا تو این مرحله من همیشه رب گوجه رو سرخ میکنم و به سوپ اضافه میکنم، البته اگه جعفری هم دوست داری بهش اضافه کن ،بعدم نوش جان بفرمایید

فرقی نداره هرچی فقط خوشمزه باشه

سوپو  جو من خیلی دوست دارم همیشه هم خوشمزه میشه ولی چون میگی مرغ نندازي بخاطر همسرت فک نکنم خوب بشه چون سوپ جو رو فقط مرغ و جو خیلی خوشمزه میکنه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن