2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست
 آناهید اولین تکون خوردن نی نی رو کی احساس کردی؟چطوری بود؟

فکر کنم هفته نوزده ، بیست بود ... از همون موقع هم ضربه بود ...بعضیا میگن مثل حباب و پروانه و اینا ......

اونجوری نبود قشنگ ضربه ولی کوچولو بود ...الآنم که دیگه هیچی ....

💗الهی و ربی من لی غیرک💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين نرگس منو پير كرد

آخه واقعا شوهرش هم همکاری نمیکنه

نمیدونم واقعا میتونه راضی ش کنه برا میکرو یا iui!!

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
كوفت😐😐😐

هستی ۱۱ ام چند هفته ت پر میسه؟؟

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
🙁 نرگس یعنی عمل کردین از گرید ۳ اومد ۲؟؟!! نرگس تو شوهرت نه مراعات میکنه نه باهات همکاری میکنه بر ...

مونا جون عشقی عشق واقعا الان دو سه ماهه دارم میگم میخوایم میکرو کنیم دیگه

دکترم گیر داده دکتر اورولو باید شوهرتو تایید کنه برا میکرو لنگ سونو و آز شوهرمیم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
فکر کنم هفته نوزده ، بیست بود ... از همون موقع هم ضربه بود ...بعضیا میگن مثل حباب و پروانه و اینا .. ...

دیروز تا حالا هر دفه یه احساسی مثل یه درد خفیف چند ثانیه ای دارم،فکر کردم شاید تکونای نی نی باشه و چون خیلی کوچیکه اینجوریه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
تورو خدا زودتر  من همش نگران ذخيره توام نرگس حتما به دكتر بگو بهت مريونال بده  عاااالي ...

مرسی ک بفکرمی هستی جون

نمیدونم والا دلیل دکترم چیه ک فرستاد پیش اورولوژیست

از ی لحاظایی خوب شد و از ی لحاظایی بد

اینکه وقت مون میره بد شد و اینکه شوهرمم بفهمه مشکل ازونم هست ک باید میکرو کنیم خوب شد

حالا ازین اخلاقا نداره ک بخواد بندازه گردن من ولی بازم من میگم خوبه بدونه ک دوتایی مشکل داریم

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦