خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
باز پری میشم باز یه تخمک دیگه میمونه تبدیل به کیست میشه
تو سونو واژینال معلوم میشه پلی کیستیک هستی یا نه
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
از نفیسه خبر ندارین؟ چند روز همش تو فکر محمدرضای نفیسه ام
نفیسه اصلا این تاپیک نیومده
خودشم گفت دیگه نی نی سایت نمیاد
گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
من امروز داشتم به این فکر میکردم که ما چندنفر مونا و نرگس و زهرا و پرستو تا حالا هیچ واکنشی بد ...
این رحم میمونی که من دارم خییییلی تو این یکسال و اندی ماه منو بازی داده
به قدری که اون دفعه که هم باردار شدم هم پریود شدم هم باردار بودم😐 یعنی بعد خونریزیم تازه بتام رفت بالا!!میمون!!
من علائمو اینارو اصلا باهاش کاری ندارم شوهرم دیروز سونو داده واریکوسل گرید ۲ طرف چپ و گرید یک طرف ر ...
🙁
نرگس یعنی عمل کردین از گرید ۳ اومد ۲؟؟!!
نرگس تو شوهرت نه مراعات میکنه نه باهات همکاری میکنه برا اقدام
جدی یه فکر دیگه کن دختر
تو که میگی ذخیره تخمدانت هم کمه
نرگس برو میکرو پس
اگه هم می خوای قبلش iui روهم امتحان کن
نرگس یکم جدی بگیر این قضیه رو