2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست
عقل ندارن خدا واسه هيچ كس سقط نياره

😞😖🙁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغازه رو که رو سرش خراب کردیم همه مردم جمع شدن بقیه شیرینی هارو ریخت داداشم تو صورت یارو پولشم پس ...

ما هم چند وقت پیش رفتیم یه جای معروف بعد مدتها آبمیوه و بستنی بخوریم ، تو آبمیوه شوهرم سوسک بود ...بیچاره از دماغش دراومد ...منم اینقدر حالم بد شد ..... رفتیم به صاحب مغازه گفتیم ، گفت حق با شماست ، هرررر کاری بگین می کنم ....شوهر منم می خواست بی خیال بشه .... فقط پول آبمیوه رو‌پس گرفت 😏

💗الهی و ربی من لی غیرک💗
منم

وای این چه حرفیه

یعنی حاضری بارداربشی بعد انقدر ذوق داشته باشید خودت وشوهرت،هر روز باهاش انس بگیری و بهش بیشتر وابسته بشی بعد یه روز صبح بهت بگن بچه ای وجود نداره تازه از اینجا باید راهی دکتر وبیمارستان بشی

خونریزی و افت فشار و هزار هزار چیز دیگه هم دنبالشه+افسردگی 

واقعا اینو میخای

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
سنی ندارم ولی فکر نازایی واقعا اذیتم میکنه

به چیزای منفی فکر نکن چون به هر چی فکر کنی برات اتفاق میفته

شما نهایت نهایتش تا سال دیگه این موقع یا بارداری یا زایمان کردی 

مغازه رو که رو سرش خراب کردیم همه مردم جمع شدن بقیه شیرینی هارو ریخت داداشم تو صورت یارو پولشم پس ...

😧😧😧😧😧

چه خشونتی

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
شماها خيلي آرومين  من بودم مغازشو رو سرش خراب ميكردم

چقدر خشنین شماها

من اصلا از این روحیه ها ندارم😰😰😰

خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
😧😧😧😧😧 چه خشونتی

وقتی یه سوسک گاز بزنی میفهمی خشونت چیه😷😷

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
وای این چه حرفیه یعنی حاضری بارداربشی بعد انقدر ذوق داشته باشید خودت وشوهرت،هر روز باهاش انس بگیری ...

نهههههه😦😦😦

غلط کردم 😂😂😂

دفه آخرت باشه ها😠😠😠

چشم😅😅😅

چشم😅😅😅

باریکلا دختر خوب

انشاالله بزودی باردار میشی ویه بارداری سالم وراحت  داری و خدا یه نی نی ناز وسالم وصالح نصیبت میکنه  

پریود شدم....یوه یوه👏💃💃

شمالی ها......یوه یوه👏💃💃

جنوبی ها......یوه یوه👏💃💃

پریود شدم.....یوه یوه👏💃💃

به سبک آهنگ های امید نصرتی بخونین😅

امید نصرتی production😅

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور