2777
2789
عنوان

ورود ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 31942 بازدید | 5597 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مونا جون عشقی عشق واقعا الان دو سه ماهه دارم میگم میخوایم میکرو کنیم دیگه دکترم گیر داده دکتر اورول ...

خوب سونو که رفتین خداروشکر

آز هم بربن سریع تر که ببری پیش دکترت ان شاالله به سیکل بعدیت برسه که بتونی ان شاالله سیکل میکرو تو شروع کنی

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
پس یعنی از چیه😔

کجات درد داری مریم؟

اینو در نظر بگیر که رحمت داره بزرگ تر میشه

شاید دردات به خاطر اونه

گاهی گمان نمیکنی، ولی خوب می شود....... گاهی نمی شود،که نمی شود که نمی شود..... گاهی هزار دوره دعا،بی اجابت است............ گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود............. قیصر امین پور
کجات درد داری مریم؟ اینو در نظر بگیر که رحمت داره بزرگ تر میشه شاید دردات به خاطر اونه

سلام مونا جون خوبی؟

یه دردای کمی تو شکمم دارم،البته امروز کمتر شده،احتمالا به قول شما ماله بزرگ شدن رحمه

انشاالله اینماه بسلامتی میری iui؟؟

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
سلام مونا جون خوبی؟ یه دردای کمی تو شکمم دارم،البته امروز کمتر شده،احتمالا به قول شما ماله بزرگ شدن ...

سلام گلم ممنون

اره احتمالا همونه نگران نکن خودتو

باید ببینم دکترم مسافرت نیس این ماه

اگه نره احتمال زیاد میرم iui

خوب سونو که رفتین خداروشکر آز هم بربن سریع تر که ببری پیش دکترت ان شاالله به سیکل بعدیت برسه که بتو ...

انشاا. عزیزم

مونا جون نزدیک امام رضایی برامون دعا کن آزمایشش خوب باشه و دکتر تکلیف کار مارو زودتر معلوم کنه🙏🙏

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
سلام گلم ممنون اره احتمالا همونه نگران نکن خودتو باید ببینم دکترم مسافرت نیس این ماه اگه نره احتم ...

مونا جون خودت چرا آی وی اف نمیکنی؟؟؟

آی وی اف درصد موفقیتش از آی یو آی بیشتره

خوشبختی یعنی من و عشقم و ثمره های عشقمون محمدطاها  و مهراد 👨‍👩‍👦‍👦
سلام گلم ممنون اره احتمالا همونه نگران نکن خودتو باید ببینم دکترم مسافرت نیس این ماه اگه نره احتم ...

انشاالله بسلامتی

میگما با این وضع گرونی پوشک زیاد جنین انتقال ندیا یهو شانست همش بگیره اونوقت باید خونتو بفروشی پوشک بخری😃

انشاا. عزیزم مونا جون نزدیک امام رضایی برامون دعا کن آزمایشش خوب باشه و دکتر تکلیف کار مارو زودتر م ...

ان شاالله عزیزم بهترین ها برات رقم بخوره

مونا جون خودت چرا آی وی اف نمیکنی؟؟؟ آی وی اف درصد موفقیتش از آی یو آی بیشتره

اره میدونم

به دکترم گفتم

خندید گفت تو کیس استرسی و عجول منی!

گفت قدم اول iui بعد میریم سراغ ivf

گفت بعد ۳ یا ۴ بار iui که احتمال گرفتنش بالای ۷۰ درصد میشه

منم اصرار نکردم خودم نرگس راستش

حالا یه بار دیگه انجام بدم ببینم چی میشه

انشاالله بسلامتی میگما با این وضع گرونی پوشک زیاد جنین انتقال ندیا یهو شانست همش بگیره اونوقت باید ...

نه تو iui که انتقال نداریم

همون تخمکه که آزاد میشه بعد اسپرم تزریق میشه 

همین

انگاری همون اقدام طبیعی خودمونه فقط اسپرم های تمیز و با کیفیت تزریق میشن 

نه تو iui که انتقال نداریم همون تخمکه که آزاد میشه بعد اسپرم تزریق میشه  همین انگاری همون اق ...

انشاالله که دوتا تخمک باهم آزاد میکنی و دوتا اسپرم شیطون شکارشون میکنند