2777
2789
عنوان

لیزر صورت

278 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من هفته دیگه عروسی دعوتم بنظرتون این هفته برم برا لیزر مشکلی پیش نمیاد اگه توشرق تهران مرکزی برا اینکار میشناسین راهنماییم کنین قیمتشم اگه میدونین لطف کنین

خدایا یهویی شکررررررررررررررررت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میدونم یه جلسه جواب نمیده ولی واقعا نمیتونم تحمل کنم درد بند رو

وکس هم نمیتونی تحمل کنی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
میخام الکساندر باشه برا موهای صورتم

اهان فکر کردم واسه کشیدگی اینا ... 

الکساندر تا جلسه 4 ام هیچی رو پوست معلوم نیست البته جای خوب برو حتما ... البته اگه موهای صورتت ضخیمه و مشکی برو وگرنه بدتر میشه

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
اهان فکر کردم واسه کشیدگی اینا ...  الکساندر تا جلسه 4 ام هیچی رو پوست معلوم نیست البته جای خو ...

موهام ضخیم ومشکی هس مثل ریش مردا وقتی بند میندازم از جاش خون میاد

موهام ضخیم ومشکی هس مثل ریش مردا وقتی بند میندازم از جاش خون میاد

خیلی خوب جواب میده برات ... ولی خیلی تحقیق کن برو بعضیا جا شاتاشون را میندازن رو پوستت کلی معضله بردنشون 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
وکس تاثیر داره تو کم شدن موها؟

تاثیر که نه.... مثل بنده تاثیرش

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خیلی خوب جواب میده برات ... ولی خیلی تحقیق کن برو بعضیا جا شاتاشون را میندازن رو پوستت کلی معضله برد ...

موندم کجا برم شما جایی نمیشناسی؟