2777
2789
عنوان

لیزر صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 23 پست
موندم کجا برم شما جایی نمیشناسی؟

من تو پاسداران میرم ولی سمت شرق هم مرکز زیاده... دستگاه من الکساندرایت کندلا هست خیلی راضیم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرجلسه قیمتش چنده؟

من پا را میرم جلسه ای دویست ولی من شش جلسه را با هم برداشتم جلسه ای ۱۴۰  شد

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

چرا من انجام دادم اتفاقا جلسه اول تا حدود ۳هفته موهام درنمیومد بعدش شروع میکنه در اومدن که جلسه دوم رو میری. من خیلی راضی بودم هم از نظر درد هم جواب دهی البته شمال شهر من رفتم با این حال قیمت هاش خیلی خوب بود با اینکه شمال شهره.

چرا من انجام دادم اتفاقا جلسه اول تا حدود ۳هفته موهام درنمیومد بعدش شروع میکنه در اومدن که جلسه دوم رو میری. من کل بدن رفتم برای صورتم ۷۰ تومن میشد فکر کنم .من خیلی راضی بودم هم از نظر درد هم جواب دهی البته شمال شهر من رفتم با این حال قیمت هاش خیلی خوب بود با اینکه شمال شهره.

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6