2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص سیپرو با بتامتازون خوردم سریع چاق شدم ولی عوارض داشت یکیش همه جای بدنمو ترک برداشت بعدش هم ک دارو رو قطع کردم ب وزن سابق فقط یکم بیشتر برگشت😢

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

راهکاری دارین بمنم بگین😢

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بابا برین چیزای گیاهی اشتها اور بخرین چاق میشین مجردین،؟؟

نه عزیزم متاهلم بیخیال شدم پوسه اعصاب خردکنیه من خیلی لاغرم ولی میگن بهت میاد خواستم برا سلامتیم زیاد کنم زیاد هم میشه ولی بازگشت داره البته بدون دارو بوده .دوس دارم صورتم یه. خرده پر شه چشام خیلی درشته با صورت لاغر عین بچه دبیرستانی کتک خرده هستم 😊

😍من میدونم خدا دوستم داره ...🙄 خدایا متشکرم 💖💑

عزیزم منم لاغر بودم الان راضی ام.کلی قرص خوررم چاق میشدم قرص هارو که قطع میکردم برمیگشت مثل اول.سیپروهپتادین واس دختر داییم جواب داد ولی به بدن من نساخت.من خودم بین وعده صبحانه ناهار و شام هر چی اومد دستم خوردم تو یه سال ۱۰ کیلو چاق شدم.