2777
2789
عنوان

بهش بگم يا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 23 پست
کنجکاوی رو بریز دور . شاید اصلا دوستت الکی گفته ... رابطتت رو زیر ذره بین نبر

الكي نميكه مطمعنم اخه اولش سوال كرد خوش كذشت ديشب اومد دنبالت كجا رفتين بعد من كفتم كيي كجا

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
خب چیزه نامحسوس ازش بپرس دیشب کجا بودی 

اونوقت ميكه شك داري اين سوالا چيه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الكي نميكه مطمعنم اخه اولش سوال كرد خوش كذشت ديشب اومد دنبالت كجا رفتين بعد من كفتم كيي كجا

یه دستی انداخته. خودت میذونی عزیزم . یچیز دیگم بگم درباره رابطتت به دوستت نگو . من خیلیا رو دیدم دوستشون رابطشونو بهم زده بعد خودش با طرف ازدواج کرده.

دوست تو ده شب اونجا چیکار میکرده؟ الکی میگه

یه دستی انداخته. خودت میذونی عزیزم . یچیز دیگم بگم درباره رابطتت به دوستت نگو . من خیلیا رو دیدم دوس ...

دوستم نيست همكارمه ازدواجم كرده بچه ام داره يجورايي كارفرمامم هست.محل كار من نزديك خونمونه و همكارام تو كوچه ما ماشين پارك ميكنن

دوستم نيست همكارمه ازدواجم كرده بچه ام داره يجورايي كارفرمامم هست.محل كار من نزديك خونمونه و همكارام ...

ده شب کوچه شما که شوی لباس یا کاباره نبوده بیاد اونجا... یه کوچه خالیه دیگه. بنظرم پیگیر نشو و ذهنتو آاوده حرفای مردم نکن

چجوري مثلا

خیلی ساده هست.زنگ بزن حال و احوال پرسی کن بگو دیروز چیکارا کردی بدون شک بپرس.بعد بگو شب اصلا نمیتونستم بخوابم دلم برات تنگ شده بود کاش یه برنامه میزاشتیم شام و میرفتیم بیرون .بکو چی میکه.

البته رودررو بپرسی بهتره چون ادم از حرکت چشم و مدل قیفه میفهمه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
ده شب کوچه شما که شوی لباس یا کاباره نبوده بیاد اونجا... یه کوچه خالیه دیگه. بنظرم پیگیر نشو و ذهنتو ...

نه ولي خب سوال شد واسم نميدونم 

خیلی ساده هست.زنگ بزن حال و احوال پرسی کن بگو دیروز چیکارا کردی بدون شک بپرس.بعد بگو شب اصلا نمیتونس ...

اوهوم ببينم چي ميشه