2777
2789
عنوان

بهش بگم يا نه؟

207 بازدید | 23 پست

امروز يكي از همكارام ديشب نامزدمو ديده كه داشته ميموده تو كوچمون ولي من خبر نداشتم كلي تعجب كردم كه ساعت١٠ميومده در خونه ما چيكار خونه خودشونم كلي با ما فاصله داره،،، حالا موندم ازش سوال كنم يانه؟بگم از كجا ديدمت؟ خيلي كنجكاو شدم و برام عجيبه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازش بطور نامحسوس بپرس ببین دیشب کجا بوده

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
شاید دوستت اشتباهی دیده

نه ميكه مطمعنم چون با ماشين رودر رو شدن بعد اين كشيده كنار اون اومده تو كوچه 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
شاید کاری با کسی داشته اصلا نگو بعد فکر میکنه همه جا دنبالشی

اخه خيلي كنجكاو شدم نميدونم

شاید خواسته بیاد ببینتت بعد احساس کرده دیره نیومده  دلش تنگ شده شاید

نه بايا تو اين يسال و نيم اشنايي ازاين كارا نداشتيم