2777
2789

ن اومد در ارایشگاه و کلی فیلم گرفت منم کلی ادا اطوار پیاده کردم با عشقققققق😍😘

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیان الان دیگه حالا کلا فیلم آرایشگاه جذابیت نداره من آتلیه هم یه فضای دکورسازی تو باغشون داشتن مثل آرایشگاه بود و لوازم آرایش و اینا بعد یه نفر از خودشون میزانپیلی شده و شیک نقش آرایشگر بازی کرد و مثلاً یه صحنه های گرفت.تو فیلم شیک شد.

کارول جان امصات چه خوبه...

یه سوالی رو چند وقته می خوام ازت بپرسم می ترسم ناراحت بشی.... عزیزم چند ماه پیش گفتی با یه پسری آشنا شدی و کادوی ۲ تومنی بهش دادی ، با اون ازدواج کردی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
کارول جان امصات چه خوبه... یه سوالی رو چند وقته می خوام ازت بپرسم می ترسم ناراحت بشی.... عزیزم چند ...

سلام عزیزم .

ممنونم گلم😘😘😘

نه بی وجدان زد زیر همه چیز.

گفت میخواستی ندی.

بزرگترین حماقت زندگیم بود

من واگذراش کردم بخدا ولی جالب اینجاست که هر روز داره زندگیش و وضعش بهتر میشه و کلا خط موبایلشو عوض کرد و من دیگه هیچ جوره نمیتونم باهاش ارتباط داشته باشم ولی هنوز که هنوزه چشمم خیلی دنبال پولمه