2777
2789
عنوان

جارییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 97 پست
همینه زنگ بزنم  میگن مقصر توبودی!!! چون ب جاریمم دگه اعتماد ندارم بگم اسم این زنگ رو نیار

بگو شوهرم یهویی رودرومون کرد ٱشتیمون داد، یا ب شوهرت بگو بره با داداشش هماهنگ کنه مثلا شمارو رودررو کنن بعد آشتی کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییی امان منم جاریم بااینکه من جای دخترشم خودشو خوب نشون میدادو کلا من هرچی میگفتم دوتادیگه میزاشت روش وبزرگش میکردو کلی دستکاری بعد تحویل برادر شوهرم میداد حرفای من درباره خانواده شوهرنبود اونموقع من تو عقد بودم ودرباره مشکلاتم باهمسرم که بعدافهمیدم همین جاریم با دو روییاش به وجود آوردهحرف میزدم باهاش به عنوان بزرگتر همسرم. ولی اون کلی حرف و بدو بیراه پشت سر مادرشوهرم که من کلا ندیدمش گفت ولی من هیچکدوم به هیچکس نگفتم ولی کلا واسم تجربه بزرگی شد الان دوهفته یبار یا سه هفته یبارمیریم خونشون بااینکه یه کوچه فاصله داریم فقط احوالپرسی میکنم حرف دیگه ای نمیزنم بدون شوهرمم خونشون نمیرم شوهرمم ازش متنفرشده دیگه

شاید زندگیم یه فرمولی داره که ما نمیدونیم😊🙃🔣
یه اشتباهی کردی دیگه ایشالا جمع بشه. جاری من کلییییی چرت و پرت پشت کل خاندان شوهر بهم گفت کلی هم بهم ...

خداکنه نگه

ولی من بهش بدی نکردم

ولی اون لجش گرفته حانواده شوهرم با من بهترن

ی کم

اونم فقط بخدا موقع هایی بامن ی کم خوب میشن ک با اون بابرادرشوهرم قهره

وگرنه اینجوری نیستن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
میترسم لعنتی اینجا باشه حرفام غیبت خانواده همسر و اینکه بهش گفتم تو دعوا باشوهرش بود و قهر بودن من ...

چه بي سياستيييييييييييييي

عزيزم دونستنش ريطي به جاريتون نداشته

گذشته بوده تموم شده جز مسائل خصوصيشون بوده

حالا شده ولي حواست باشه نبايد اسرارشون و بگي پيش كسي اونم جاري!

الانم آرامشت و حفظ كن و حاشا كن بگو من نگفتم

چکارکنم

نمیدونم والا

اون موقع که داشتی پشت سرشون میگفتی باید یه درصد احتمال میدادی به گوششون برسه!

من بعد دو سال هنوز شماره جاریامم ندارم چه برسه غیبتم کنم براشون

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بگو شوهرم یهویی رودرومون کرد ٱشتیمون داد، یا ب شوهرت بگو بره با داداشش هماهنگ کنه مثلا شمارو رودررو ...

برادرشوهرم بازنش قهره

الان امشب هم اونا رو میخوان روبرو کنن هم مارو

من هرکاری کردم ک نرم نشد

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چه بي سياستيييييييييييييي  عزيزم دونستنش ريطي به جاريتون نداشته گذشته بوده تموم شده جز مسائل ...

تاحالا چیزی حاشا کردی؟؟

قلت کردم دیگه نمیگم الان اون این بحث رو شروع کرده و ول کنم نیس و میدونه من مجبورم دس زیر بگیرم تو ...

عزيزم شما مقصري نه ايشون

شما سوتي دادي و مسايل شخصي شوهرش و گفتي خوب اونم حساس شده

وای من چکارکنم؟

جاری منم ازین مارمولک بازیا درمیاره... یبار دقیقا سر عروسیمون از حرص و حسودیش رفت مثلا منو پیش پدرشوهره خراب کنه و ...

حلاصه شوهرمم که بعدا فهمید حسابی پشت منو گرفت و هرچی دهنش بود بار زن داداشه کرد. بعدشم من یه روز اونجا بودم حسابی سفت زدمو و گفتم فلانی اگه کرم نداره بیاد جلوی خودم بگه حرفاشو تا معلوم بشه راست و دروغش و .... بعدم کشش ندادم.

خلاصه وضعیت 100 درصد بنفع من تموم شد.

تو هم از من نصبحت اصلا جا نزن و نترس. اگرم چیزی گفتی برای بهتر شدن زندگیشون بوده ولی جاریت نفهمه که رفته این حرفتو کرده تنبون عثمان...

تو هم حرفتو تعدیل کن بنحوی که به نفع خودت باشه و محکمم سر حرفت وایسا. همین