2777
2789
دستورشو اگه حوصلت میشه اینجا بذار؟ من تاحالا کیک بدون تخم مرغ نخوردم

باشه گلم

اول دو لیوان شیرو گرم کن بعد بزار سرد شه حدی که ولرم باشه زیادم داغ نشه

بعد سه چهارم پیمانه روغن یا کره رو با یک لیوان شکر و یک چهارم قاشق مربا خوری وانیل باهم مخلوط کن با همزن بزن بعد شیرو بهشون اضافه کن دوباره بزن

سه پیمانه آرد و ۲ قاشق مربا خوری بکینگ پودرو سه یا چهار بار الک کن به موادت اضافه کن ۴۰ تا ۴۰ دقیقم زمان پختشه دوست داشتی تو موادت کاکائو بزن شکلاتی شه😍😍😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دستورامو از شف طیبه بر می دارم خیلی خوب توضیح می ده . نکته بعد اینکه من آدم دیدم تو قابلمه رو گاز کیک درست می کنه خوب میشه😐😐😐😐 فکر کنم نسبت موادت خیلی باید دقیق باشه☺

عزيزم تو قابلمه چطور ميشه

تو قابلمه هم میشه ولی بهتر یه قابلمه بزرگ رو تا نصفه آب بریزی بزاری بجوشه یه قابلمه کوچکتر رو بزاری داخل اون و داخل قابلمه کوچکتر مایه کیک رو بریزی 

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
من دستورامو از شف طیبه بر می دارم خیلی خوب توضیح می ده . نکته بعد اینکه من آدم دیدم تو قابلمه رو گاز ...

من کیک فنجونی روی گاز میدرستم انقدر خوشگل میشه. بعد با خامه تزیین میکنم انقدر ناز میشه که همسری میگه این واسه نگاه کردنه یا خوردن؟😊 

مرسي گلي  تو قالب ميذاري

تو قالب میریزم یا قابلمه فرق نداره قالبتو چرب کن بذار تو فر

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
من کیک فنجونی روی گاز میدرستم انقدر خوشگل میشه. بعد با خامه تزیین میکنم انقدر ناز میشه که همسری میگه ...

وای من هر چیزی رو یاد گرفتم جز این 😔

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔
وای من هر چیزی رو یاد گرفتم جز این 😔

کاری نداره تقریبا با اکثر دستورهای کیک هم میشه درست کرد.

کیکتو توی استکان ها تقریبا تا نیمه میریزی بعد داخل یک قابلمه بزرگ که آب کردی میذاری(آب باید تقریبا تا نیمه استکان برسه) میذاری بجوشه بعد سرشو با دمکنی میذاری تا نیم ساعت روی حرارت پایین. بعد از نیم ساعت خاموش میکنی ولی هنوز درشو برندار تا نیم ساعت دیگه همینجوری باشه.

بعد با چاقو دور کیکاتو توی استکان یکم باز کن و دربیار.

نوش جان😊