2777
2789
کاری نداره تقریبا با اکثر دستورهای کیک هم میشه درست کرد. کیکتو توی استکان ها تقریبا تا نیمه میریزی ...

درست می کنم دستت درد نکند ک گفتی دستور شو ممنون 🌷

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شعله پخش كن بذار زيرش.قبل از اينكه موادتو داخل قابلمه بريزى قابلمرو خوب داغ كن.دم كنى هم بذار شعله ...

عزيزم ميريزم تو قابلمه ميذارم تو فر 

خيليم پف ميكنه و از بيرون خوشگلهه

امان از داخلش😒😢

عزيزم ميريزم تو قابلمه ميذارم تو فر  خيليم پف ميكنه و از بيرون خوشگلهه امان از داخلش😒😢

عزیزم به این دلیله که حرارت فرت بالاست .من همیشه ۳تا تخم مرغو با یه لیوان شکر یکم وانیل ۵دقیقه میزنم تا کرم و کشدار بشه پفم بکنه .حتما ۵دقیقه با همزن بزن این خیلی مهمه .حالا نمیدونم گازی المنت بالا پایینش جدا روشن میشه یا باهمه؟

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
عزیزم به این دلیله که حرارت فرت بالاست .من همیشه ۳تا تخم مرغو با یه لیوان شکر یکم وانیل ۵دقیقه میزنم ...

عزيزم جداعه

بالاشو كه روشن ميكنم ميسوزه 

من پايينو روشن ميكنم

عزيزم جداعه بالاشو كه روشن ميكنم ميسوزه  من پايينو روشن ميكنم

خب اینطوری بهتره پس اینکارو‌کن .ده دقیقه قبل اینکه بخوای قالبو بزار تو فر روشنش کن که گرم بشه وقتی روشنش میکنی ازقبل بزارش رو هردوتا  بعد که قالبو گذاشتی فقط زیرو روشن بزار بالارو خاموش کن .دماشم رو ۱۶۰بزار تا بیست دقیقه در فرو‌باز نکن بعد بیست دقیقه یه خلال بزن تو کیکت دیدی مواد به خلال نمیچسبه یعنی پخته اگه دیدی چسبید بزار بمونه .وقتی خلال بهش مواد نچسبید  بعدش المنت زیرو خاموش کن بالا رو روشن کن که طلایی بشه روش.حتما حتما کیکت رو با خلال چک کن  .بعدش اگه طبقه وسط داره بزار طبقه وسط وقتی المنت پایین روشنه.برای راحت دراومدن کیک هم قلبتوبا مقدار مساوی ارد و روغن جامو باهم قاطی کن با همون ظرفتو چرب کن،

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)
عزيزم جداعه بالاشو كه روشن ميكنم ميسوزه  من پايينو روشن ميكنم

lمتوجه شدم گفتی جداعه گفتم پایینی رو روشن کن تا پخت کاملش بعد سیخ زدی دیدی پخته بالایی رو‌روشن کن ارم همینطوری روش طلایی میشه که هیچی.دمای فرتو کم کن