2777
2789
عنوان

لك لانه گريني كمك

85 بازدید | 5 پست

سلام دوستان كمك

من الان خيلي كم خون ديدم و از ده روز پيش براي اولين بار اقدام كرديم. امشب هم مي خواستم بريم اقدام ولي با ديدن اين قطره خون ترسيدم گفتم شايد لانه گزيني باشه و گرفته باشه بي بي چك زدم منفي بود ولي هنوز تا زمان پريودم مونده ٤ شهريور هست. چيكار كنم به نظرتون؟ لانه گزيني هست؟ برم اقدام خطر نداره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

4شهریور میشه ۱۱ روز دیگه یعنی شما تخمک گذاریتون ۳ روز پیش بوده شما۱۰ روز پیش اقدام داشتین ولی توی ت ...

نه از ده روز پيش يك روز در ميون تا الان داشتم تا حالا ٥ بار اقدام رفتيم امشب هم مي خواستيم بريم اقدام ترسيدم با ديدن اين لك

اگه لانه گزینی هم باشه ربطی به اقدام نداره ..شما دو روز یه بار اقدام کن...البته روز دهم لانه گزینی ن ...

من الان روز بيستم پريود هستم و از روز دهم يك شب در ميون اقدام رفتيم پنج بار تا الان امشب اولين بار اين لك رو ديدم