2777
2789

هفته پیش همه مریض بودن یاخودشون برنامه داشتن دیگه گفتم نمیشه که خونه بزرگ فامیل نریم قرارشداخرهفته بریم حالامیگم هرکی یه کیک درست کنه بیاره کیکای بیرون خامه داره خوب نیس خلاصه همه خوشحال که قراره اخرهفته دورهم باشیم 😁😁جمع کننده فامیل تنبلم ولی پایه ان بکی بایدهلشون بده🤒🤒حالانمدونم کدوم شیرپاک خورده به گوش مادربزرگم رسونده گفتن کبری همه روجمع کرده قراربیایم خونت قراربودسورپرایزکنیم🤒فشفشه وبادکنک هم قراره خودم انجام بدم😆🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میوه و شیرینی هم ببرین 🥰

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟.                                                                                    سیز میشویم  دوباره    از جنس رویا🌱

انقدم خوشحال میشن

طرفای مامنتظراشاره ان🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

میوه و شیرینی هم ببرین 🥰

نه تعدادبالاس نمیصرفه 🤭کیک وچای فقط