2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نمیشه بدون بخیه زایمان طبیعی کرد؟

نه انگاری. البته من زایمان نکردم  عمل افتادگی و پارگی رو انجام دادم مث همونه واسه همین میپرسن چون اکثرا تجربه این عمل رو ندارند

مال من دیییییییر یکیش یادم نزدیکای چله م بود

وای چه بد ..من از بیرون تموم بخیه هام افتاده .الان 3 هفته اس ولی یکیش مث زخم شده جاش زخم سر باز که خون میاد یکم هم .رفتم دکتر گفت پارگی نیست خود به خود ترمیم میشه ولی نگرانم 

مال منم خیلی دیر  باید خشک ونی خودتو هر چی خیس بمونه بدتره  بستگی به بچه داره من دخترم درش ...

ماله من با چاقو برید خیلی سخت بود عوارض زایمان شد پارگی و افتادگی  و عفونت پی در پی واسه باز بودن زیاد از حد واژن

حدود 15.20روز. من حوصلم نمی شد زیاد تو بتادین بشینم و با سشوار خشک کنم فقط یکم روم کرد بخاطر نشستن ...

من بتادین دکتر گفت استفاده کنم هر روز 10 دقیقه بشینم لگن،ولی همه سایت ها اکثرا زده بتادین ممنوعه با سرم نرمال سالین شستشو بدید

مال منم خیلی دیر  باید خشک کنی خودتو هر چی خیس بمونه بدتره  بستگی به بچه داره من دخترم درش ...

آره شنیدم باید کامل خشک شه ..سر گره ها تو خشک کردن یکیش افتاد الان جاش یکم بازه ولی دکتر امروز گفت پارگی نیست 

آره شنیدم باید کامل خشک شه ..سر گره ها تو خشک کردن یکیش افتاد الان جاش یکم بازه ولی دکتر امروز گفت پ ...

نگران نباش کلا دیر خوب میشه ولی دردناکه میدونم چی میگی نمیشه نشست😄

بتادین خیلی خوبه آب ولرم درست کن تو تشت بتادین بریز بشین تو تشت  بتادین زخمو خشک میکنه من یادمه ...

متاسفانه لامپ نداریم ..یه اب زرد دائما ازم میاد طبیعیه؟اب زرد بودار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز