2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینکارا پولش حرومه همش کلاهبرداریه

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

احمقیه احمقی

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

قمار هست و حرام

ضمن اینکه وقتی معتاد بشی بلا استثنا همه چیزتو از دست می دی چون نمی تونی دست بکشی..یبار می بری ده بار می بازی...یعنی فقط ضرره...برادرم همه چیزشو همینجوری به باد داد...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
نه  ولی ی بار کازینو رفتم اونم برای رفع فوضولی😬😬 ارشاد نکنین لطفا ☹️

من همیشه کازینو و کاباره رو قاطی میکنم 😂

مگ هر دو یکی نیستن؟😬

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

اون تاپیکتو ول کردی اومدی اینجا تاپیک زدی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من همیشه کازینو و کاباره رو قاطی میکنم 😂 مگ هر دو یکی نیستن؟😬

نه کازینو یه جاهایی ی دستگاههایی هس پول میندازی و ی سری بازیت میکنی یا میبری یا میبازی 

کازینوهای بزرگ هم که انواع بازیهای شرط بندی و قمار و میشینن بازی میکنن که فکر کنم زن و اینام هستن ک سرگرم کنن

ولی کاباره مثه قدیما ایران میخورن و یکیم میرقصه براشون و میخونه😬

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من همیشه کازینو و کاباره رو قاطی میکنم 😂 مگ هر دو یکی نیستن؟😬

کازینو یجا برای بازی های شرطیه ...کاباره رقاصه ها و فلانکاره ها هستن...دیسکو هم فقط رقصه که ظاهر موجه ای داره باطنن عین کابارست کسی طالبش باشه اونجا هم می تونه گلچین کنه ببره...مخصوصا دیسکوهایی که عربا رفت و امد دارن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است