2777
2789
عنوان

لجبازی پسر دو ساله و نیمه

1139 بازدید | 19 پست

سلام دوستای گلم.یه پسر دو سال و نیمه دارم که خیلی اذیتم میکنه،صبح تا شب بهونه میگیره،کم خواب و کم غذاس.خیلیم لجباز و لوسه.وقتاییم که خوابش میاد سر یه بهونه ای لج میکنه و خودشو خیس میکنه.این رفتارش کلافه م کرده.چندروزیه که کلا هم زیاد یادش میره جیششو بگه و مدام خودشو خیس میکنه.همه کاریم کردم در مقابلش،تشر زدم،داد زدم،اروم و جدی گفتم اما هیچکدوم فایده نداشته.فقط میگه چشم مامان دیگه نمیکنم اما بازهم انجام میده.واقعا کم اوردم در مقابلش.شما اگه راهکاری میدونید بهم بگید.ایا بچه های شما هم بچه هاتون اینطور بودن؟فقط از حالا بگم ممکنه کمی دیر جوابارو بدم چون پسرم واقعا بهم فرصت سر خاروندن نمیده مدامم اویزونمه واسه همه چی،غذاش،خوابش،بازیش...جواب کامنتا رو بعد میدم سر فرصت.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همسن و عین پسر شماست . من امروز واقعا کم اوردم از دستش بسکه اذیتم کرد و حرص خوردم پشت شونه چپم درد گرفته.. اخر سکته میکنم از دستش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

خب عزیزم شما اویزون تربیتش کردی و لوس منم پسرم امشب رفت دو سال و هشت ماهگی اصلا اینطور نیست کاملا مستقله چون تونسته با جیغ و داد و گریه به خواستش برسه اینطور میکنه بذار هرچه قدر میتونه ریه کنه ولش کن

کمبود ویتامین نداشته باشه فقط بقیه ش صبر صبر صبر صبررررررر

نبودی چند روز عزیزم یا من ندیدمت؟

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

سن لجبازیشونه عزیزم

اصلا نباید باهاش وارد بحث و جنگ بشی چون صد در صد این میشه نتیجه ش

باید روش تربیتیت رو عوض کنی

اون که باید تغییر کنه خودتی و نحوه تربیتت نه پسرت

مطالعه

فقط مطالعه کن

درباره بچه های لجباز کتاب بخون متوجه میشی اشکال از کجاست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اره من خودم زیاد لوسش نمیکنم و بهش بها نمیدم اما امان از همسرم

دختر منم دو سال و نیمشه منم شوهرم خیلی لوسش کرده ولی من اصلا به جیغ و داد و قهرش اهمیت نمیدم هر حرفی اول بزنم کوتاه نمیام نمیذارم با قهر و جیغ نظرمو برگردونه برای خواب خودش میخوابه غذاشو اکثرا خودش میخوره حتی اگه من بخوابم اصلا سرو صدا نمیکنه

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
در مورد جیش چی؟بچه های شمام لج میکنن جیش میکنن؟خونمون نجسه کاملا

پسر من از روی لج بازی نه اما گاها که دیگه متاسفانه کنترل از دستم خارج میشه و دعواش میکنم جیش میکنه نه از لجبازی از ترس دعوا شدن،حالا نمیزنمشا،یه کم لوسه  

در مورد جیش چی؟بچه های شمام لج میکنن جیش میکنن؟خونمون نجسه کاملا

نه دختر من از وقتی یاد گرفته دیگه جیش نکرده فقط یکی دو بار که مشغول بازی بوده و دیر گفته 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !