2777
2789
سلام گلم زمانش دست خداست ولی برای تسریع تو حاملگی قرص میده این دکتر . و واقعا دستش سبکه و کارش خوبه

فقط هزینه هاشو میگی چجوریه؟؟

ویزیتش چنده؟

چند وقت  به چند وقت باید برم پیشش؟؟

و برای تعیین جنسیت چیکار میکنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط هزینه هاشو میگی چجوریه؟؟ ویزیتش چنده؟ چند وقت  به چند وقت باید برم پیشش؟؟ و برای تعیین ج ...

تغذیه و روز تخمک گذاریتو با سونو میگه ویزیتشم ۴۰ تومن هستش

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
سلام عزیزم میشه بهم بگی چطوری میتونم وقت دکتر کومار رو بگیرم؟؟؟ یک شماره دارم هر چی زنگ میرنم بهش ا ...

ببخشید من چند روز نیومدم سایت. مطبش سعادت آباد ، بالاتر از میدون کاج، خیابان پنجم. من تا حالا نرفتم پیشش از نوبت هاش اطلاع ندارم

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
ببخشید من چند روز نیومدم سایت. مطبش سعادت آباد ، بالاتر از میدون کاج، خیابان پنجم. من تا حالا نرفتم ...

من میخوام برم دکتر کومار برای تعیین جنسیت گفتی مطبش کنار شماست میشه یه سوال کنی برام ؟؟؟که چجوری وقت بگیرم از مطبش ؟؟

آخه هر چی به شمارش زنگ میزنم یا اشغاله یا برنمیدارن؟؟؟

من میخوام برم دکتر کومار برای تعیین جنسیت گفتی مطبش کنار شماست میشه یه سوال کنی برام ؟؟؟که چجوری وقت ...

سلام من دخترعمم فوت کرده اومدم شهرستان.  برگشتم تهران میپرسم. درخواست دوستیم رو قبول کنین

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤