2777
2789
ممنون عزیزم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1675349/مامانای-اقدامی-واسه-بارداری-با-کیت-وتخمکگذاری-بیایید-باهم-باشیم?postId=89261037 

عزیزم بیا این تاپیک،بچه ها خیلی کمک میکنن.

صبورانه در انتظار عنایت خداوند میمانم و‌ به او توکل میکنم.❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تغذیه و روز تخمک گذاریتو با سونو میگه ویزیتشم ۴۰ تومن هستش

دوستم شما از این دکتر نتیجه گرفتی؟من میخوام بچم دختر بشه تاحالا اقدام نکردم .شهرستانم.ممنون میشم راهنمایی م کنی و اگر ممکنه راه ارتباطی این دکترو برام بزاری .❤❤❤

دوستم شما از این دکتر نتیجه گرفتی؟من میخوام بچم دختر بشه تاحالا اقدام نکردم .شهرستانم.ممنون میشم راه ...

عزیزم بهت درخواست دادم 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
عزیزم بهت درخواست دادم 

سلام عزیزم منم برای تعیین جنسیت دیروز رفتم مطب دکتر کومار.برام آز پرولاکتین نوشت و مولتی ویتامین و ویتامین دی. شما باردار شدی به سلامتی؟ خودشون روز و ساعت نزدیکی را میگند؟ آخه من تخمک گذاریم روز ۱۱ یا ۱۲ سیکله ۳۱ روزه است. بعد شنیدم میگن روز ۱۴ بیایم برای سونو. خوب تا اون موقع که همه چی تمومه

سلام عزیزم منم برای تعیین جنسیت دیروز رفتم مطب دکتر کومار.برام آز پرولاکتین نوشت و مولتی ویتامین و و ...

سلام عزیزم نه فعلا باردار نسدم از کجا میدونی تخمک گذاریت اون موقع س آخه با توجه ب سیکلت تخمک گذاریت باید پونزده سیکلت باشه 🤔

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
این ماه سیزدهم سیکل سونو رفتم. تخمک آزاد شدا بود

خب زنگ بزن ب منشیش بگو حتما 

من از موقعی که قرص میخورم پریودم زمانش شده فقط دو روز 😐😐😐😐اونوقت خیلی ببخشید غلیط شده فکر کنم رح ...

عزیزدلم دکتر کومار چه قرصی بهتون دادن؟ به من اسپرین و زیپتین دادن که باعث شد چند روز زودتر پریود بشم

سلام عزیزم نه فعلا باردار نسدم از کجا میدونی تخمک گذاریت اون موقع س آخه با توجه ب سیکلت تخمک گذاریت ...

سلام عزیزم لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید منم کرج میخوام برم پیش کومار تعین جنسیت

خدایا امیدم تویی🌹🌹
خب به دکترت بگو دارویی چیزی نیست که فولیکول راست بزرگتر باشه . شاید به خاطر لتروزول بوده ک خوردم ها؟ ...

گلم شما پیش کدوم دکتر رفتی برا تعیین جنسیت 

ی صلوات برای حاجتم میفرستی لطفا .....🌹
گلم شما پیش کدوم دکتر رفتی برا تعیین جنسیت 

رفتم ولی باردار نشدم همینجوری باردار شدم 

سلام‌ عزیزززم باردار شدی انشالله؟ جواب دلخواهتو گرفتی؟

سلام گلم چند ماهه ک دیگه پیش کومار نمیرم و تغذیه و همه چیو بی خیال شدم همینجوری اقدام کردم فعلا ۶ هفته ام جنسیتو نمیدونم 😁